Danijela Martinović otkrila: "Shvatila sam šta je važno..."

0
Radiosarajevo.ba
Danijela Martinović otkrila: "Shvatila sam šta je važno..."
Instagram / Danijela Martinović

Danijela Martinović javila se pratiteljima na svom Instagram profilu.

Ispričala je da je shvatila koji trenuci u životu je čine sretnom.

"Previše se ozbiljno shvaćamo... Shvatila sam kako je jedino važno to da smo mirni unutar sebe, da poklonimo drugom čovjeku, stvorenju, malo pažnje, osmijeh, neku lijepu riječ jer upravo su ti mali trenuci ono što čini život sretnim", napisala je pjevačica.

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

"Tako je, Danijela. Najmanja sitnica čovjeka čini sretnim", podržala je jedna od pratiteljica Danijelu u komentarima, a mnogi su joj ostavili emotikone srca.

Nedavno je pjevačica na Instagramu objavila i video te pratiteljima ispričala čime se intenzivno bavi u posljednje vrijeme.

Također, Danijela je sa svog profila obrisala fotografije s Petrom Grašom te ga otpratila s Instagrama. Danijela na toj društvenoj mreži više ne prati ni novu Grašinu partnericu, Hanu Huljić.

Podsjećamo, Danijela i Petar ove su godine prekinuli nakon 24 godine veze. Pjevačeva romansa s Hanom navodno traje već neko vrijeme, a njihovu su vezu blagoslovili njeni roditelji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije