Zlatan Ibrahimović pozirao u novoj kolekciji DSquered2: "Neodoljiv, zgodan, atraktivan"

1
Radiosarajevo.ba
Zlatan Ibrahimović pozirao u novoj kolekciji DSquered2: "Neodoljiv, zgodan, atraktivan"
Foto: Screenhsot / Ibrahimović u reklami za DSquered2

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović pozirao je za jesenju kolekciju brenda DSquered2 čiji su vlasnici blizanci iz Kanade Dean i Dan Caten.

U kampanji naziva "Black on Black" Ibrahimović je pokazao mišiće u reklami za farmerke, da bi kasnije obukao cipele, kačket, kaput, čizme i brojne druge stvari iz jesenje kolekcije brenda DSquered2.

Ibrahimović je s braćom Caten sarađivao prvi put prošle godine kada se pojavio u kampanji "Icon".

Bravo, Bosanko: Ada Avdagić osvojila bronzu na EP-u u Beogradu

Bravo, Bosanko: Ada Avdagić osvojila bronzu na EP-u u Beogradu

Napadač Milana je video sa snimanja objavio na društvenim mrežama gdje je pobrao brojne simpatije, posebno ženskog dijela pratioca.

"Wooow", "Majko moja", "Ovaj čovjek bi trebao glumiti u filmovima nakon što završi fudbalsku karijeru", "Ovaj čovjek je neodoljiv. Nevjerovatan, zgodan, egzotičan, volim te", "Vrlo zgodan i atraktivan", samo su neki od komplimenata kojeje Ibra pobrao na Facebooku i Instagramu.

Ibrahimović se u reklamama za DSquered2 pojavljivao i sa brojnim poznatim ličnostima kao što su Naomi Campbell, Valentina Sampaio, Tony Effe itd.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije