Ova zgodna Sarajka je zbog Nikole Koje pobjegla od objektiva i medija

Radiosarajevo.ba
Ova zgodna Sarajka je zbog Nikole Koje pobjegla od objektiva i medija
Jedan od najboljih glumaca sa ovih prostora Nikola Kojo, koji je postao posebno popularan u postratnim godinama, mnogo drži do svoje privatnosti i često odbija intervjue, kako bi što manje boravio u medijima, iako je slavu stekao „kroz objektiv".

Ipak, njegovi veliki napori rijetko se isplate, te su tako ovih dana u nekoliko srbijanskih medija, među kojima i Blic, objaviljene fotografije njegove supruge, koja je, iako je bila jedna od najljepših manekenki, nakon udaje za Koju jednostavno nestala sa scene.

Još 2007. godine Kojo je oženio znatno mlađu manekenku, Aleksandru Đurić iz Sarajeva, sa kojom danas ima tri kćerke. Aleksandra je veoma često bila gost editorijala i raznih modnih pisti širom Europe, a sada je postala predana majka, koja drži do svoje porodice.

Zgodnoj Sarajki ipak je teško pobjeći od objektiva, posebno jer je postala prepoznatljiva po ulozi u spotu Zdravka Čolića za pjesmu „Moja draga“, zbog čega je nerijetko još uvijek meta novinarskih objektiva.

Naravno, ne zaboravite da pogledate i njena glumačka umijeća, u spotu sa legendarnim Čolom...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije