Ženi se (ponovo) Mustafa Sandal: "Sretan rođendan - buduće prezime"

0
Radiosarajevo.ba
Ženi se (ponovo) Mustafa Sandal: "Sretan rođendan - buduće prezime"
Foto: Instagram / Mustafa Sandal

Pjevačica Emina Jahović je s Mustafom Sandalom bila u braku cijelu deceniju, a kad se ljubav ugasila, odlučili su da se razvedu.

Tada su govorili da će zauvijek ostati prijatelji, prije svega zbog sinova Jamana i Javuza, ali vrijeme im je donijelo nesuglasice.

Emina je tužila bivšeg muža za alimentacije koje nije plaćao zbog, kako je naveo, loše finansijske situacije u kojoj se našao zbog koronavirusa, ali se čini da se Mustafa nije previše potresao.

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

Po svemu sudeći, za njegov osmijeh zaslužna je njegova, dvije decenije mlađa, izabranica Melis Sutšurup, s kojom je već neko vrijeme u emotivnoj vezi.

Ona je turskoj zvijezdi rođendan čestitala na način koji je veoma zaintrigirao sve, odnosno, između redova je najavila njihovo vjenčanje.

"Možda je neko imao automobil prije mene, možda su neke devojke čekale na tebe s mirazom, možda si ti kriv... Ali, sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvijek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmijan i spokojan. Srećan rođendan, buduće prezime“, napisala je Melis uz mozaik zajedničkih fotografija, a Mustafa joj je emotivnim riječima odgovorio.

"Moja draga, moja ljubavi, moj najbolji prijatelju... Zahvalan sam ti što si mi dozvolila da se ogledam u tvojim očima u kojima se kriju mir i sreća", poručio je zaljubljeni Mustafa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije