Nova djevojka Mustafe Sandala je sušta suprotnost Emini Jahović

0
Radiosarajevo.ba
Nova djevojka Mustafe Sandala je sušta suprotnost Emini Jahović
Instagram / Mustafa Sandal

Ljubav pjevačice Emine Jahović i turske zvijezde Mustafe Sandala okončana je prije nešto više od dvije godine.

Iako su na svoj brak stavili tačku, njih dvoje održali su prijateljski odnos, kako bi za svoje sinove Jamana i Javuza uvijek bili tu.

Upravo ta vrsta bliskosti nerijetko je bila povod za nagađanja o njihovom pomirenju, ali je Emina svima definitivno stavila do znanja da je ljubav sa Mustafom odavno završena priča, prenosi Hello.

"Mustafa će uvijek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga. Cijenim ga i poštujem zbog toga što sam provela mnogo, mnogo vremena s njim. Što se tiče nove ljubavi, to ne može nikada da se isplanira. Postoji vrijeme za nešto. Ja sam trenutno preokupirana poslom, svojom kućom i svojom djecom. Mislim da mi sada nije vrijeme za ljubav, ali sam u principu uvijek otvorena za te stvari. Ipak, znajući sebe i svoje kriterije, neće biti lako", iskreno je rekla pjevačica u intervjuu za Blic.

Baš kao i Emina i Mustafa je nastavio dalje sa svojim životom, a već neko vrijeme on je u emotivnoj vezi sa Melis Sutsurup.

Atraktivna plavuša sušta je suprotnost Emini Jahović.

Prvu fotografiju sa Melis Mustafa je objavio na svom Instagramu uz opis "Sve dok izgledaš ovako".

A mnogi su primijetili da pored lijepe Melis, pjevač izgleda nikad sretnije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije