Žene nakon Oscara poludjele za glumcem koji do sada nikome nije bio zgodan

Radiosarajevo.ba
Žene nakon Oscara poludjele za glumcem koji do sada nikome nije bio zgodan
Foto: EPA-EFE / Ray Romano i Sanda Oh

Osim slavnih dama koje su crvenim tepihom prošetale u nikad glamuroznijim izdanjima, zvijezda ovogodišnjih Oscara bio je i jedan glumac koji je svojim izgledom na dodjeli zaludio žene.

I ne, ne radi se o Bradu Pittu, već o glumcu koji dosad vjerovatno nikome nije bio zgodan iako ga, ako je vjerovati naslovu serije koja ga je proslavila, "svi vole". Riječ je o, kako vjerovatno već pogađate, Rayu Romanu, a nakon sinoćnje dodjele serija bi se slobodno mogla preimenovati u "Svi sline za Raymondom".

"Rekla sam već jednom i reći ću opet: Ray Romano je seksi", "Iskreno? Udala bih se za Raya Romana", "Je li još neko zaljubljen u Raya Romana?" samo su neki od brojnih komentara na račun njegovog izgleda na Oscarima koji su preplavili Twitter.

Glumac se na dodjeli pojavio neobrijan, što je još jedan dokaz da žene više vole muškarce s bradama, a osim što je zaludio žene svojim izgledom, nikome nije promakla ni psovka koju je izgovorio na pozornici dok je s glumicom Sandom Oh prezentirao nagradu za najbolji filmski make-up i frizuru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije