Žena za čije tijelo naučnici kažu da je savršeno: "Bila sam najjadnija kad sam bila mršava"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

E ovo zovem zenom!!!

Jos malo sporta, da se ponegdje ukaze malo definnicije i nece moc bit bolje! A one twiggy, to macku o rep. Ja samo ignoriram. Prvo ne svidja mi se fizicki, nema svoje zenstvenosti, drugo znam da je opterecena samom sobom, znaci nece na mene NIKADA mislit...

Very very fauckable

Ovo je za 10. Samo nek nema ove definicije i ovo sto ovi teretanasi prizivaju. Zensko nek mi je meko i toplo pod rukom. Ko trazi misice u zensku, nisam siguran da je dobro orijentisan.....

Ja cu ti objasnit.

Ovo je za 10. Samo nek nema ove definicije i ovo sto ovi teretanasi prizivaju. Zensko nek mi je meko i toplo pod rukom. Ko trazi misice u zensku, nisam siguran da je dobro orijentisan..... ka Very very fauckable ..................... Mi, teretanasi (kako nas ti zoves) nemamo kompleksa slabijeg od zene, pa nam preponderira JAKA zena, koja moze da donese na svijet i da se brine o djetetu. Ovi ¨antiteretanasi¨ kao ti (zapravo krzljavci) moraju da dominiraju zenu fizicki, a SLABI su. Onda im je naj da bude meka, ¨podatna¨, citaj slaba i laka za dominirat. Sto se tice orijentacije, nista se ne sekiraj. Samo i SAMO zena.

Nemoj se nasekirat

Lijepe riječi su ukras !

Ne znam sto izbrisase, nije bilo psovki

Ja sam samo napisao da je uglavnom do japije. Kad je falicna, covjek mora trazit nacin. Ako je teretana, onda je teretana, samo da kicma ne strada. Sto se tice zenska i misica, to je stvar novijih generacija. U neke ranije doba kad su stvari i pojave bile jasnije definisane, zensko je bilo zensko a musko, musko.

Ma brise bezze, zato sto je glup pa ne shvaca....

Ja sam samo napisao da je uglavnom do japije. Kad je falicna, covjek mora trazit nacin. Ako je teretana, onda je teretana, samo da kicma ne strada. Sto se tice zenska i misica, to je stvar novijih generacija. U neke ranije doba kad su stvari i pojave bile jasnije definisane, zensko je bilo zensko a musko, musko. ka Ne znam sto izbrisase, nije bilo psovki .................. I ja sam iz ranijih vremena (dobro sam star :) ), al eto, volim tu atletsku zenu, ili barem da je dobro cvrsta, jakih listova i butina i tako. Ukusi su razliciti. Jes do japije, ali nekad hoces i na dobru japiju jaci crijep stavit :).... Mozes ti mediteran, ali mozes i kanalicu, duplu, jbg... :)

/ Najnovije