Zbog ovog poteza dobio je ovacije publike: Suprug Anđelke Prpić nakon predstave popeo se na binu

0
Radiosarajevo.ba
Zbog ovog poteza dobio je ovacije publike: Suprug Anđelke Prpić nakon predstave popeo se na binu
Foto: Instagram / Anđelka Prpić

Glumica Anđelka Stević Žugić u nedjelju, 24. marta je u Novom Sadu imala premijeru njene nove monodrame Šta me opet snađe.

Čestitkama se pridružio i njen suprug Marko Žugić, koji se kasnije popeo na binu.

Po završetku predstave joj je donio buket i poljubio je, dok je publika glasno pljeskala. Potom se vratio na svoje mjesto, a glumica nije skidala osmijeh s lica.

Pomozi.ba pokrenuo apel: Selma (13) treba našu pomoć

Pomozi.ba pokrenuo apel: Selma (13) treba našu pomoć

Inače, par je nedavno dobio kćerkicu Čarnu, a vjenčali su se u septembru prošle godine. Anđelka i Marko organizirali su tajno vjenčanje kojemu su prisustvovali samo njihovi najbliži.

O njihovoj vezi počelo se šuškati nakon što su se zajedno pojavili na premijeri filma Zlatni dečko. On ju je zagrlio i poljubio što je pokrenula šuškanja da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Podsjetimo, Anđelki ovo nije prvo dijete jer iz prošlog braka ima i sina Jakšu. Glumica je pozornost publike privukla je u popularnoj seriji Andrija i Anđelka gdje je glumila s Andrijom Miloševićem, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije