Anđelka Prpić prvi put progovorila o kćerki: Iskreno pričala i o partneru te da li joj je podrška

1
Radiosarajevo.ba
Anđelka Prpić prvi put progovorila o kćerki: Iskreno pričala i o partneru te da li joj je podrška
Foto: Društvene mreže / Anđelka Prpić

Iako je nedavno Anđelka Stević Žugić (nekada Prpić prim. aut.) dobila drugo dijete, glumica nije pravila pauzu u svojoj profesionalnoj karijeri.

U intervjuu za Blic, Anđelka je podijelila detalje iz svog privatnog života i trenutnih dešavanja u glumačkoj karijeri.

Glumica trenutno igra ulogu Sunčice u seriji Azbuka našeg života s kojom se, kako kaže, "prilično poistovjećuje".

Stigle trešnje - evo koliko iznosi kilogram omiljenog voća mnogih Bosanaca i Hercegovaca

Stigle trešnje - evo koliko iznosi kilogram omiljenog voća mnogih Bosanaca i Hercegovaca

"Jako smo slične. Ja se samo trudim da moja pozitiva bude malo manje napadna, tj. da ostavim prostora ovom preko puta da bude ipak u skladu sa svojim tempom. Ali u svemu uvijek tražim vedriju stranu baš kao i Sunčica. To mi je neki automatski mehanizam, a kako se razvio - pitaj Boga", rekla je Anđelka.

Serija prati dešavanja Sunčice i njene dvije prijateljice koje se često nađu na iskušenjima, ali dokažu da je njihovo prijateljstvo jače od svih nedaća koje ih mogu snaći. Iako je samo serija, glumica kaže da vjeruje u takva prijateljstva i u današnjem vremenu.

Glumica zgrozila obožavatelje: Supruga poznatog pjevača ima naviku koja se nikome ne sviđa

Glumica zgrozila obožavatelje: Supruga poznatog pjevača ima naviku koja se nikome ne sviđa

"Vjerujem da postoji, tj. znam, ako ću suditi prema sebi i svojim prijateljima. Možda bi ga bilo još više ako bismo umjesto loših primjera na naslovnice stavljali dobre primjere, iz bilo koje oblasti. Mora se raditi na podizanju svijesti o pravim vrijednostima, a pravo prijateljstvo je među najvećima", poručila je glumica.

Rekla je i da prave prijatelje gleda kao članove porodice, a porodica joj je, naravno, na prvom mjestu - uvijek. Nedavno je dobila i drugo dijete, kćerkicu Čarnu koja je svakako nakon sina Jakše unijela nove boje u Anđelkin život.

"Jednako je prelijepo i izazovno. Ali kad se nasmiju ili pruže ruke ka vama, sve postaje čarobno. Biti mama je ipak privilegija koju jako ozbiljno shvatam", podijelila je vrijedna mama.

Dvoje djece i bogata karijera zasigurno su zalogaj, ali glumica kaže da ima i podršku na koju uvijek može računati, posebno u trenucima kada se zaželi bine: "Uz podršku kod kuće, za sve se ima vremena. Radim koliko mi prija. Počela sam sa pripremama drugog dijela monodrame Šta me opet snađe. Uzbuđena sam zbog toga, pomalo uplašena i mnogo radosna."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije