Zbog nje je ostavio suprugu: Nakon razvoda pop zvijezda je ubrzo pronašla novu ljubav

0
Radiosarajevo.ba
Zbog nje je ostavio suprugu: Nakon razvoda pop zvijezda je ubrzo pronašla novu ljubav
Foto: EPA - EFE / Ariana Grande

Američka pjevačica i glumica Ariana Grande, krenula je dalje nakon što je potvrdila da se rastala od supruga, Daltona Gomeza.

Izlazi s kolegom sa seta spektakla Wicked, Ethanom Slaterom, riđokosim glumcem s Broadwaya koji se navodno zbog nje rastao od supruge Lilly Jay premda imaju jednogodišnjeg sina.

Čini se da 30-godišnju glumicu i pjevačicu nestalna srca njen suprug nije mogao zadržati. Njihova ljubav nije potrajala jer potječu iz različitih svjetova: 27-godišnji agent za kupoprodaju nekretnina uzalud se trudio uklopiti u njezin svijet.

Makedonka Svetlana Mojsov na TIME100 listi najuticajnijih: Obilježila je medicinsku historiju

Makedonka Svetlana Mojsov na TIME100 listi najuticajnijih: Obilježila je medicinsku historiju

Jako je teško podnio rastanak: razdvojili su na njezinu inicijativu još početkom ove godine, gotovo mjesec dana nakon što je pjevačica, čiji glas ima raspon od četiri oktave, doputovala u London radi snimanja filmske verzije mjuzikla Wicked. Donedavno je vjerovao da će afera njegove supruge s 31-godišnjim kolegom sa seta biti prolazna nevolja i da će njihov odnos preživjeti krizu, no Ariana je bila jasna. Za nju je njihov brak završen, piše Daily Mail.

Spektakl koji će se snima u Engleskoj i prikazivat će se u dva dijela, dobio je neočekivan publicitet. Jednu od glavnih uloga u, negativku Madame Morrible, tumači Oscarovka Michelle Yeoh, engleska glumica Cynthia Erivo glumi Zlu vješticu sa Zapada, Elphabu, dok je Ariana Grande navukla kostim Glinde Dobre, vještice s Juga. Radi se, naime, o likovima iz mjuzikla Wicked, adaptaciji romana L. Franka Bauma Čarobnjak iz Oza koju potpisuje Gregory Maguire. Ethan Slater dosad nije bio u prvom planu: zanimljivo je to da je prema scenariju njegov lik Boq zaljubljen u Glindu no snubi ga zločesta Elphaba.

Tužna sudbina pjevačice: Danas je 12 godina od smrti Amy Winehouse

Tužna sudbina pjevačice: Danas je 12 godina od smrti Amy Winehouse

Nije baš klasičan holivudski ljepotan, uz to je oženjen i otac dječačića Ezre kojeg je dobio sa srednjoškolskom ljubavi, psihologinjom Lilly Jay. Vjenčali su se 2018. godine poslije deset godina veze, a roditelji su postali u augustu prošle godine.

Ethan Slatler i Lilly Jay
Foto: Instagram: Ethan Slatler i Lilly Jay

"Ariana i Ethan nedavno su počeli izlaziti, kada se on već rastao sa suprugom", rekao je izvor za People.

Glumcu je uloga u filmskoj adaptaciji mjuzikla odskočna daska za Hollywood i prvi velik "zalogaj" u karijeri otkako je za naslovnu ulogu u mjuziklu SpongeBob SquarePants dobio priznanje Drama Desk i nominaciju za nagradu Tony. U njegovoj biografiji stoji da je nakon studija na elitnom koledž Vassar, karijeru gradio u mjuziklima.

Slavni glumac objavio prvu poruku nakon misteriozne bolesti: "Prošao sam pakao"

Slavni glumac objavio prvu poruku nakon misteriozne bolesti: "Prošao sam pakao"

Arianu Grande upoznao je potkraj prošle godine kada je počelo snimanje u Londonu. Bili su vrlo oprezni posebno tokom Grand Slam turnira u Wimbledonu kada se počelo šuškati o nevoljama u braku Ariane Grande. Naime, tada je prvi put snimljena u gledalištu bez vjenčanog prstena. Ethana nije bilo na vidiku: umjesto njega, Arianu je na Wimbledon pratio engleski glumac Jonathan Bailey, kolega sa seta. Pa ipak, za aferu ljubavnika doznalo se zahvaljujući snimkama s partyja na snimanju filma koji je procurio na društvenim mrežama, na kojima se vidi da su Ariana i Ethan zaljubljeni. Nakon toga je pjevačica potvrdila da više nije sa suprugom.

Američka zvijezda dosad je ljubila impulzivno: vezu s Daltonom Gomezom obznanila je u februaru 2020., a vjenčali su se već u maju iduće godine, u njezinoj vili u Montecitu. Nakratko je bila zaručena za komičara Petea Davidsona, s kojim je hodala oko četiri mjeseca. Razišli su se kada je objavljeno da je njezin bivši dečko, američki reper Mac Miller, preminuo.

Ariana Grande i Dalton Gomez
Foto: Instagram: Ariana Grande i Dalton Gomez

Davidson se, naime, isprva ponudio pomoći joj prebroditi emotivnu krizu ali je naposljetku "podvio rep" i otišao svojim putem. Dugo je bila neutješna, a potom se udala za ludo zaljubljenog Daltona Gomeza ali ni ta ljubavna priča na kraju nije potrajala.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije