Zavirite u raskošni dom popularnog Bali-bega i Fahriye

Radiosarajevo.ba
Zavirite u raskošni dom popularnog Bali-bega i Fahriye
Foto: Instagram / Dom Fahriye Evcen i Buraka Özçivita

Iako je prošlo više od godinu od vjenčanja popularnog turskog glumačkog para Fahriye Evcen i Buraka Özçivita, interesovanje za njihov život ne opada.

Fahriye je stan u istanbulskom naselju Istinje kupila mnogo prije nego što je na setu Dnevnika ljubavi upoznala Buraka, koji je srca gledalaca već osvojio ulogom Bali-bega u Sulejmanu Veličanstvenom.

Između njih je odmah proradila snažna hemija koja je obojila cijelu seriju, a ono što se nakon toga dešavalo ličilo je na pravu bajku. 

Dupleks potkrovlje ima 240 kvadrata i terasu s koje se vidi grad. U donjem dijelu su salon, kuhinja, tri spavaće sobe, kupatilo i ostava. A na gornjem su radna soba, kupatilo, garderoba i još jedna ogromna spavaća soba iz koje se izlazi na terasu sređenu za ljetno uživanje, te ne čudi što tokom toplih dana Fahriye uglavnom boravi na gornjem nivou.

Veći dio namještaja je od punog drveta, specijalno rađen za taj prostor. Neke stvari su brendirane, poput bež kreveta i taburea u salonu. Ipak, uspjela je da različite stilove skladno uklopi, prenosi stil.rs

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije