Zavirite u novi dom Emine Jahović vrijedan million dolara

Radiosarajevo.ba
Zavirite u novi dom Emine Jahović vrijedan million dolara
Foto: Instagram / Pjevačica kupila novi dom u Istanbulu

Popularna pjevačica Emina Jahović dugo je uređivala novi dom u kojem od nedavno živi sa sinovima Jamanom i Javuzom. Stan se nalazi na atraktivnoj lokaciji u Istanbulu.

Lijepa Emina otkrila je da nije sama birala namještaj već da se oko svega konsultovala sa stručnim ljudima.

“Lokacija ovog stana bila je presudna jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mjesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena. Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je također bio presudan u odabiru životnog prostora. Volim minimalizam sa dozom elegancije. Mješavina mermera i drveta kao i kombinovanje starog i novog. Uvijek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osjećam”, kazala je Emina.

Pogled na Bosfor - undefined

Foto: Instagram

Njena oaza mira uređena je sa stilom, što se moglo primjetiti na fotografijama koje je objavila na svom Instagram profilu, a mjesecima je birala namještaj i dekoraciju kako bi sve bilo na svom mjestu. Ipak, najviše vremena provodi u prostranom dnevnom boravku koji je sav u staklu.

Volim dnevni boravak koji gleda na more”, priznala je pjevačica.

Ona ne krije da je novi dom i po mjeri njenih sinova Jamana i Javuza, kojima je željela da pruži komfor i udobnost koja im je kao dječacima potrebna.
Pevačica se u domu nije igrala ni sa mnogo boja. Prostorijama vladaju bež i svjetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije