Emina Jahović otkrila zašto je promijenila 30 dadilja

2
Radiosarajevo.ba
Emina Jahović otkrila zašto je promijenila 30 dadilja
Foto: Instagram / Emina Jahović

Pjevačica Emina Jahović govorila je o dadiljama svojih sinova Jamana i Javuza, te zašto ih je čak 30 promijenila za godinu i po dana u vrijeme dok je živjela sa suprugom Mustafom Sandalom.

"Nikome nisam verovala. Promenila sam 30 dadilja za prvih godinu i po dana. Niko mi se nije dopadao", rekla je Emina, prenosi Story.rs.

Kaže da su u Istanbulu imali jednu medicinsku sestru iz Bugarske.

"Ona je bila čudna. Nije mi davala da uzimam dete kad ja hoću. Recimo, kaže mi: 'Ne može sad, on spava' ili slično. Pusti me, ženo, dete je moje! Odmah sam sledeći dan rekla Mustafi da moramo da se rešimo te žene", rekla je Emina za Happy televiziju.

Smatra i da je jedna od dadilja bila sjajna.

"Naučila je mog sina da spava na vreme, naučila ga je disciplini. Ja sam možda samo dva puta napustila decu nakratko, a da to nije neki poslovni put", zaključila je poznata kantautorka za televiziju Happy.

Nakon razvoda sa Mustafom, kaže da su ipak u dobrim odnosima, piše Story.rs.

"Svako živi svoj život i to je prirodno" – rekla je za Blic.

Kaže da se ne viđaju često, te da nema potrebe da se prate na Instagramu.

"Ne postoji nikakav razlog ili svađa, jednostavno smo se malo udaljili kao on i ja, ali kao majka i otac Jamana i Javuza komuniciramo", zaključila je Emina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije