Novi snimak: Slavni glumac svojom letjelicom zamalo udario u drugi avion

Radiosarajevo.ba
Novi snimak: Slavni glumac svojom letjelicom zamalo udario u drugi avion
Incident koji je prije desetak dana izazvao slavni holivudski glumac Harrison Ford, kada je upravljajući svojom letjelicom zamalo udario u putnički avion na aerodromu u Kaliforniji, još uvijek je jedna od glavnih tema svjetskih medija.

Greška koja je zamalo bila kobna dogodila se prilikom slijetanja, kada se Fordova letjelica našla tik iznad putničkog aviona American Airlinesa u kojem je bilo 110 putnika i šest članova posade, dok je on pokušavao da sleti na pistu za rulanje.

No, i pored svega čini se da će Ford proći bez ikakve opomene ili kazne, jer iako je FAA pokrenuo istragu o ovom incidentu, ona je prekinuta u srijedu jer, kako se navodi, incident nije predstavljao neposrednu opasnost, prenosi Daily Mail.

Ovih dana pojavile su se i nove snimke ovog, zamalo kobnog incidenta, a cijeli svijet zainteresovano prati razvoj situacije u ovom slučaju.

Ovo nije prvi incident s avionom kojim upravlja Harrison Ford. U martu 2015. godine glumac se - za komandama kolekcionarskog Ryana PT-22 iz Drugog svjetskog rata - srušio na teren za golf u blizini zračne luke Santa Monica u Kaliforniji.

Neposredno prije nesreće Ford je prijavio kvara motora, a nakon pada završio je u bolnici s lakšim povredama glave.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije