Zadnja Miss Jugoslavije uhapšena zbog prostitucije, sada planira pobjeći u Italiju

3
Radiosarajevo.ba
Zadnja Miss Jugoslavije uhapšena zbog prostitucije, sada planira pobjeći u Italiju
Foto: Screenshot / Slavica Dajana Tripunović

Slavica Dajana Tripunović, široj javnosti poznata i kao zadnja Miss Jugoslavije, prije nekoliko je dana u Beogradu uhapšena u sklopu policijske akcije u kojoj su privedene osobe povezane uz elitnu prostituciju.

Tripunović je privedena prekršajnom sudu i određena joj je bila novčana kazna.

Nakon što je puštena na slobodu, Tripunović pokušava izbjeći medije, a Blic i Kurir saznaju kako je od svega odlučila pobjeći u Italiju gdje joj živi sin, prenosi Večernji list.

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Osuđen diler narko kartela čiji je šef državljanin BiH: Prodao oko 80 kilograma droge

Navodno je Slavica, koja je umjetničko ime Dajana dodala u periodu kad se počela baviti i pjevačkom karijerom, već kupila avionsku kartu za Italiju.

Fotoreporteri su je snimili dok je u jednoj mjenjačnici mijenjala novac, a kada je ugledala fotoaparate pobjegla je brzo iz mjenjačnice.

Slavica je prije nekoliko godina u naselju izvan Beograda počela graditi vilu za koju je ubrzo shvatila da će joj biti prevelika jer će živjeti ondje sama i odlučila je pretvoriti tu vilu u motel.

Nagađa se kako je zbog loše finansijske situacije u koju je zapala Slavica odlučila ući u posao s prostitucijom, a kada je uhapšena mediji u Srbiji objavili su ko je još "pao" u toj policijskoj akciji.

"Slavica Tripunović uhapšena je u velikoj akciji u kojoj su pali i beogradska madam Jelena Jojić, menadžer Kaje Ostojić Dušan Banjac i unuk Ere Ojdanića, Nikola Anđelić. Slavica Tripunović i Martina Rajić, bivša takmičarka showova "Parova" i Playboy zečica, uhapšene su na djelu, ali su brzo puštene iz pritvora jer su privedene prekršajnom sudu i određena im je novčana kazna", pisali su prije nekoliko dana srbijanski mediji.

Slavica Tripunović pobijedila je 1991. godine na zadnjem izboru Miss Jugoslavije.

Odrasla je u Borovom naselju, a u Srbiji se okušala i kao pjevačica, bavila se i uzgojem ruža i ugostiteljstvom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije