Vuk Kostić nakon skandaloznih izjava o Hrvatskoj i Bosni: 'Nemojte ni pokušavati družiti se'

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N

Imam osjecaj da je nad istocnim susjedima neki eksperiment vrsen i da je propao. Koliko su primitivni, zaostali, bolesni, krvolocni. I treba zid. Da ne prelazite ovamo. Treba i iz evrope istjerati gamad u arbiju, rusiju, kinu, iran... mrs

👏👏👏👏

***

Alec

Jesi me razocarao kao insan.Hoce li pronaci vakcinu za srbovanje konacno.Bosna postoji 1000 godina kao i nas jezik a nas vasa istorija u kontekstu svojatanja uposte ne interesuju.Jest na tvrtkova baba bila Subicka i tu i tamo smo vam zenili i j...vali princeze kao i turci i to je to.

Fg

Jesi me razocarao kao insan.Hoce li pronaci vakcinu za srbovanje konacno.Bosna postoji 1000 godina kao i nas jezik a nas vasa istorija u kontekstu svojatanja uposte ne interesuju.Jest na tvrtkova baba bila Subicka i tu i tamo smo vam zenili i j...vali princeze kao i turci i to je to.

Amir tz

u neku ruku je u pravu

Zid

Zid oko svih srba ako se zeli red i mir na Balkanu.Zatvorit gomna u tor pa nek se medjusobno kolju.

NB

Čim ima životinjsko ime - šta očekivati od njega. Krvolok. Možda bi bilo bolje da se zove Magarac!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Guest

***

Dijasporo

***

to bi bilo djelimicno rjesenje, potpuno je

Sa zidom ne treba stati samo na granici Srbije i Hrvatske, treba ga nastaviti na granici Bosne i Srbije, pa onda dalje Crne Gore i Srbije, te jos dalje Kosova i Srbije, i jos dalje Makedonije i Srbije, pa Bugarske i Srbije, jah i ono sto imaju s Madjarskom takodje zidom pregraditi. Treba im ostaviti samo otovrenu granicu ka pradomovini Valakiji i Transilvaniji, da ne nedostaju tata Drakuli.

Smradovi

i sa jedne i druge strane rješavali svoje probleme preko leda bosanskih, treba zid . Nadam se da ce se oformiti organizacija za rušenje svih mostova sto spajaju Bosnu i smrdiju , da bise nikada nikoga ne zakolju , kako to obično čine u ratu . Prvi bih platio da ćupriju u Višegradu srokaju .

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Gh

Sta je bilo bosnje, smeta vam sto vam je covjek rekao istinu. Svi znamo da ste nastali 1993. u holiday innu i da svojatate sve sto je srpsko, pa tako i jezik. Da je taj jezik vas onda bi vi i vasa djeca nosili imena na istom, kao vuk, slobodan, milorad, radovan, ratko, a ne suljo, mujo, alija, bakir, zukan kao turci.

Ime kao tvoje , ghovno

Sta je bilo bosnje, smeta vam sto vam je covjek rekao istinu. Svi znamo da ste nastali 1993. u holiday innu i da svojatate sve sto je srpsko, pa tako i jezik. Da je taj jezik vas onda bi vi i vasa djeca nosili imena na istom, kao vuk, slobodan, milorad, radovan, ratko, a ne suljo, mujo, alija, bakir, zukan kao turci. ka Gh

Леми

Шта је човјек погрешно рекао? Нација која је настала 1993 на сијелу у Holliday Inn-у нема ни идентитет ни језик. А што се тиче разграничења то је у потпуности исправно. Послије толико ратова и жртава, то је једино исправно. Још само да се Република Српска и Херцег Босна одцјепе и да се почне са нормалним животом.

Jedi gofna sa lemijem zajedno

>>Srbije smradu, HODAJUĆA BRUKO -DJEDOVE TI T UR Č I N K I T O M U G U Z I C U TUKO, NEMA NA SVETU VEĆEG SRAMA OD P O T U R Č E N O G ŠLJAMA, TOJ SRAMOTI NEMA KRAJA JER ZNA P O T U R I C A IZ ČIJIH JE J A J A ,NANU TI JE T U R Č I N PRVI KARO A POSLE KO K U R V U PRODAVO J A H A L I JE I ARAPI KRINI DA SE ISLAM MALO BOLJE PRIMI , NASTA TAKO K U R V I N O K O P I L E KOJE JESTE SRAMOTNOGA LICA, CEO SVET GA ZNA POD IMENOM ----P O T U R I C A = p a s j o t u r s k o k o p i l e ka *****E SU POGANI PSI<<

Znanje

Pa Francuzi i Englezi su ratovali 41 put. Šta bi oni trebali da grade? Krepila li...

Sarajevo

Svako ima ****cu i mišljenje, pa tako i ovaj...

@znanje bolje reci neznanje

>>Pa Francuzi i Englezi su ratovali 41 put. Šta bi oni trebali da grade? Krepila li... ka Znanje<< Ne trebaju graditi nista jer su englezi i francuzi odvojeni morem, toliko o tvom znanju, genije.

deep

za ovo kako vi srbi uvijek izbušite loptu , svaka ti čast. dođi da te ugostim za povijesnu istinu.

Ela

Pa ok ne postoji bosnjacki jezik to je upravu. Postoji bosanski jezik. Cuj plemena...ma ko je ovaj glumac?

/ Najnovije