Voštane figure princa Harryja i Meghan Markle premještene u muzej Madame Tussauds

0
Radiosarajevo.ba
Voštane figure princa Harryja i Meghan Markle premještene u muzej Madame Tussauds
Foto: Daily Mail / Voštane figure princa Harryja i Meghan

Voštane figure vojvode i vojvotkinje od Sussexa postavljene su u holivudskoj zoni u Madame Tussauds London.

Muzej je prošle godine odvojio princa Harryja i Meghan Markle od ostatka kraljevske porodice nakon izjave para da će odstupiti kao stariji kraljevski članovi.

Voštani proizvodi sada su smješteni u novu zonu Awards Party, zajedno s njihovim prijateljima iz showbizza poput Georgea Clooneyja i Viktorije i Davida Beckhama.

Tim Waters, generalni direktor londonske Madame Tussauds da su premjestili likove princa Harryja i Meghan Markle da se pridruže holivudskim prijateljima, što odražava njihov novi status na svjetskoj sceni kao omiljeni, piše Daily Mail.

Madame Tussauds popularna je turistička atrakcija u Londonu, a svake godine prijavljeno je 10 miliona gostiju.

Nudi obožavateljima priliku da snimaju selfije i svoje omiljene poznate osobe, ukoliko ih nisu uspjeli lično upoznati. Meghanin voštani materijal predstavljen je 10 dana prije kraljevskog vjenčanja, a princ Harry pridružio joj se ispred platna različite pozadine.

Voštane replike para prethodno su stajale pored kraljice i vojvode od Edinburgha, s Kate Middleton i princom Williamom na drugoj strani.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije