Voditeljica Vesna (31) udata za Predraga (67): "Zaprosila sam ga, odgovorio je ujutru"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mladen

Šta će, sirota, "zaljubila se"...

Vesna

Studeni u proljeće.

?

Možete li molim vas reći svoje mišljenje o ljubavi u kojoj je "veća" razlika u godinama? Pitam ovo jer stvarno, iskreno, želim da razumijem problematiku, koncept istog. Da li je u pitanju fizička povezanost, tj. privlačnost? Da li je u pitanju duhovna i sentimentalna povezanost? Šta vam je dopustivo a šta ne? Pitanje se odnosi samo na veze između dvije osobe koje su punoljetne. Hvala

Ja

Ja kao osoba koja je u sretnom braku dužem od 10 godina se zgrozim na ovakve priče, žao mi ovakvih mladih žena. One definitivno imaju neki mentalni problem, potrebu za ocem koga u životu nisu imale. Normalna razlika između dvoje ljudi je 2-3 godine, samo takvi u životu i braku mogu biti potpuno ravnopravni partneri jer su im iskustva i znanja približno jednaka.

/ Najnovije