Voditeljica Merima Šemić-Prguda napustila BiH: 'Prelijepo nam je, sve je drugačije od Balkana'

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Àaaaa

Šta na vaš dolazak kaže Geert Wilders,.Nigdje nije bajno .

hha

Gore si gradj drugof reda sa duginom zastavivom pustimo suplju

Pa nije

ni na Bjelasnici vise sjajan zrak.

Merima iskreno sve najbolje zelje

U pravu ste,znaci i sam sam od onih sto idu van BiH,a opet se vratim. E samo jedna stvar,molim vas sve da ne govorite lose o Bosni i Hercegovini. Znaci i Holandija ima mane s svi pricate najbolje. Pa molim vas da govorite pozitivno i za Bosnu i Hercegovinu. A ima puno pozitivnih strana,ljepota destinacija i u srcu toplih ljudi.

Koel

***

Dea

Ogroman dobitak za BiH i gubitak za Nizozemsku.

DoDICKgenocidas

Odes u Nizozemsku daleko od porodice u drzavu gdje su na izborima pobijedili nacionalisti i ti nam solis pamet kako je to divan korak...ako je biti gradjanin drugog reda dovan korak onda aferim

Alen

***

Error

Ha ha haaaaa 👍☺️☺️☺️

333

Stvarno su vise komicne ove price :D. Neka ide ko hoce, neka ostaje ko hoce. Smatram jedino da ce kukavice koje ovdje nisu smjele decenijama da dignu glas ili nesto urade da se stvari promjene ostati kukavice i vani i biti prvi u redu da nastradaju kada bude frke. Ko nije u stanju da se postavi za sebe ovdje, nece moci nigdje. U BiH danas zivi, u najboljem slucaju, oko 1,8 miliona ljudi. Neka svako pokusa da zamisli kako bi situacija danas izgledala da je 10% onih koji su otisli makar jednom izasli na ulicu i podvrisnuli? Prema tome, mene je mojih sugradjana uglavnom sramota. Prodas se ovdje za cenera, prodaces se svugdje. Hodas ovdje pognute glave, e pa hodaces svugdje. Fakat vazi ona stara da od sebe ne mozes pobjeci.

Bosna

***

Povedi nas ti Veliki Gandalfe

Stvarno su vise komicne ove price :D. Neka ide ko hoce, neka ostaje ko hoce. Smatram jedino da ce kukavice koje ovdje nisu smjele decenijama da dignu glas ili nesto urade da se stvari promjene ostati kukavice i vani i biti prvi u redu da nastradaju kada bude frke. Ko nije u stanju da se postavi za sebe ovdje, nece moci nigdje. U BiH danas zivi, u najboljem slucaju, oko 1,8 miliona ljudi. Neka svako pokusa da zamisli kako bi situacija danas izgledala da je 10% onih koji su otisli makar jednom izasli na ulicu i podvrisnuli? Prema tome, mene je mojih sugradjana uglavnom sramota. Prodas se ovdje za cenera, prodaces se svugdje. Hodas ovdje pognute glave, e pa hodaces svugdje. Fakat vazi ona stara da od sebe ne mozes pobjeci. ka 333

llla

Odes u Nizozemsku daleko od porodice u drzavu gdje su na izborima pobijedili nacionalisti i ti nam solis pamet kako je to divan korak...ako je biti gradjanin drugog reda dovan korak onda aferim ka DoDICKgenocidas za razliku od BiH u kojoj su još prije 30 godina pobijedili ljubitelji cvijeća, a evo nas još i danas prc*ju.

E sad na sljaku

Cuvanje i njegovanje baba, ciscenje stanova, prodavnice itd i to u tri smjene. Racuni dolaze moraju se na vrijeme placati!

Parazit

Cuvanje i njegovanje baba, ciscenje stanova, prodavnice itd i to u tri smjene. Racuni dolaze moraju se na vrijeme placati! ka E sad na sljaku Koja cudna tvoja reakcija, ako nesto posteno radi i zaradjuje nije vazno da li cuva i njeguje babe, on se bori da posteno zaradi i sebi i svojima obezbjedi normalan zivot. Potvrdjujes da ne radis nego cekas da ti neko nesto da. Sigurno nemas ni neko znanje, vec si se provlacio u skoli kad tako plitko razmisljas. Vrati se u jazbinu i oslobodi nas tvog prisustva, mi zelimo da radimo i da zivimo od svog rada u okruzenju normalnih ljudi.

populus

i drugima je fino pa se ne hvale... doduše nisu ni upola popularni kao dotična

Ne pijem dok Paja vozi

Jedini problem zato se bune za ove naše dijaspore patriote na socijali je to što ovi dolaze(zato se bune) i žele naći posao ili su već našli pa su došli i pošteno rade a ne da žive na tuđoj grbači kako su ovi navikli. I sad je ovima to veliki problem jer mogu izgubiti socijalu pa da moraju raditi a zna se njihova sposobnost pa zato bi mogla noga pa BiH. Ps. Ja ne govorim za osobe koji su bolesni, ivalidi i oni koji stvarno ne mogu raditi

menađer u propaloj -go shearing-firmi

Što se dogodilo s Go Sharingom? Tvrtka za iznajmljivanje mopeda Go Sharing prestat će raditi u velikom broju nizozemskih mjesta i gradova jer nisu isplativi , potvrdila je tvrtka.7. ove 2022.

Jole

Cim nema para na ***ove odmah svi vani odose!!!treba nekad osjetiti i slast i gorcinu!!!nemoze uvjek biti potaman ali reda je zivjeti

Semso

Odes u Nizozemsku daleko od porodice u drzavu gdje su na izborima pobijedili nacionalisti i ti nam solis pamet kako je to divan korak...ako je biti gradjanin drugog reda dovan korak onda aferim ka DoDICKgenocidas ali licno znam ovdje mladi par.jos su dobivali iz Kanade pomoc. Nesto probali.vrtili neki butik.ovo ono.On ima putovnicu.otisli u Holand.fino im.rade. Propast je zaradi kod nas.

***

*** Imamo mi u ravosa dobro bjasnjenje za slucajevo ko ti Reci cu ti samo dvije rijeci... prigradski decko

hmm

ma ok sve, ali ko je doticna dama?

BugoHossBH

Lako je menadžerima koji dobiju posao pa rahat razgule. A šta će ostali? U federaciji se niko ne buni jer se boji da će "oni drugovi odozgo misle da mi njima ne možemo odozdo, al ko mi odozdo, oni će svi odozgo... " EEE jadni smo sve trojica

Hmmmm

>>Jedini problem zato se bune za ove naše dijaspore patriote na socijali je to što ovi dolaze(zato se bune) i žele naći posao ili su već našli pa su došli i pošteno rade a ne da žive na tuđoj grbači kako su ovi navikli. I sad je ovima to veliki problem jer mogu izgubiti socijalu pa da moraju raditi a zna se njihova sposobnost pa zato bi mogla noga pa BiH. Ps. Ja ne govorim za osobe koji su bolesni, ivalidi i oni koji stvarno ne mogu raditi ka Ne pijem dok Paja vozi<< Ti zvucis ko neko ko je odhranjen na toj socijali ili neko ko je izgubio. Toliko im to zamjeras ko da im iz tvoje kese daju. Cudna fiksacija koja probija kroz svaki tvoj post. Kompleks neki definitivno.

/ Najnovije