Vjenčanje kao iz bajke: Poznati muzičar vjenčao dugogodišnju djevojku

1
Radiosarajevo.ba
Vjenčanje kao iz bajke: Poznati muzičar vjenčao dugogodišnju djevojku
Foto: Instagram / Vjenčanje

Muzičar Roko Vušković prošlog petka je u zagrebačkoj crkvi Sveta Mati Slobode izmijenio bračne zavjete s magistricom primarnog obrazovanja Nikolinom Petrov.

'Predivno! Možda zvuči kao klišej, ali stvarno je to bio najljepši dan u životu i jednostavno si ispunjen. To je najvažnije, da ti svaki događaj i ljudi koji ti uđu u život donesu jednu dimenziju više, a nam je baš tako bilo. Pod dojmom smo svih ovih dana, a vjerujem i do kraja života', govori glazbenik Roko Vušković koji je prošlog petka u zagrebačkoj crkvi Sveta Mati Slobode izmijenio bračne zavjete sa svojom voljenom, magistricom primarnog obrazovanja Nikolinom Petrov, piše Story.hr.

Za oboje je upravo svadbeni čin bio najemotivniji.

Španska aviokompanija najavila letove iz Sarajeva za Madrid

Španska aviokompanija najavila letove iz Sarajeva za Madrid

'Oboje smo u muzici i napravili smo predivne aranžmane s našim prijateljima, muzičarima s kojima smo odrasli i koji su u crkvi svirali i donijeli dimenziju više. Kada hodaš prema oltaru, slomiš se od emocija, to je jače od tebe', opisuje Roko.

Za mladence, ali i njihove goste poseban je bio trenutak kada su učenici drugog razreda, kojima je Nikolina učiteljica, s Lu Jakelić zapjevali 'Ljubav to si ti'. Za prvi bračni ples odabrali su Gibonnijevu pjesmu 'Lipa moja', a već su počeli planirati bračno putovanje daleko od granica Europe.

No zbog poslovnih obveza medeni mjesec pričekat će do junaiduće godine. Naime, Roko u oktobru objavljuje album prvijenac na kojem radi pet godina.

'Puno je lijepih stvari ove godine i konačno sam zaokružio album koji je prekinula korona. Nadam se da drugi nećemo toliko čekati', zaključuje mladoženja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije