Victoria Beckham pokazala kakav stajling bira za svoju kćerku, mnogi nisu oduševljeni

0
Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham pokazala kakav stajling bira za svoju kćerku, mnogi nisu oduševljeni
Foto: Instagram / Victoria Beckham i Harper Seven

Victoria Beckham veliku pažnju pridaje stilu svoje ćerke Harper Seven (12) koja je često gošća na njenim revijama i koja je zaljubljenik u modu i ljepotu, kako je poznata majka ispričala.

Britanska dizajnerka riješila je sada da njena nasljednica promoviše njene kreacije pa je jučer na Instagramu objavila sliku tinejdžerke u haljini iz svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2024. godine.

Victoria je za kćerku Harper odabrala bijelu haljinu na bretele, jednostavnog kroja, tinejdžerka nosi i klač torbu koju je također kreirala njena majka, i popularne natikače u neutralnoj boji.

Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka: 'Upalila sam TV i vidim dijete...'

Centar prešutio strašnu istinu majkama posvojenih dječaka: 'Upalila sam TV i vidim dijete...'

Slika Harper Beckham u majčinoj kreaciji izazvala je dosta komentara.

"Lijepo, ali pusti je da odrasta prirodnim putem, što će joj pomoći da preživi svoje godine", "Prelijepa si, Harper, prava mlada dama", "Prelijepa haljina, ali izgleda kao djevojčica-nevjesta", "Haljina je lijepa i adekvatna njenim godinama kao i torba, nisam sigurna da su to i cipele", "Ona ima 12 godina, a ne 16+", "Prelijepo, ali u stvarnom svijetu, mi ovo ne možemo da priuštimo svojoj djeci", "David i Victoria Beckham na divan način vaspitavaju svoju djecu", "Haljina je prelijepa, ali cipele se ne uklapaju".

Odjeća za tinejdžere kao i moda generalno, mijenja se veoma intenzivno, gubi se donekle granica između te garderobe i one za odrasle, što mnogi kritikuju, ali Victoria očigledno nije među njima, birajući umjereniju varijantu tog preklapanja.

Stil koji inače bira za Harper izaziva upravo ovako podijeljene komentare - mnogima "bode oči" i to što tinejdžerka nekada nosi papreno skupu odjeću, ili pak dobije ekstremno skupe rođendanske poklone od roditelja poput kućice za lutke koja je koštala 150.000 eura (293,380 KM).

Victoria i David Beckham imaju i trojicu sinova Brooklyna, Cruza i Romea.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije