Victoria Beckham otkrila detalje kada ju je David ostavio trudnu u bolnici zbog Jennifer Lopez

0
Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham otkrila detalje kada ju je David ostavio trudnu u bolnici zbog Jennifer Lopez
FOTO: Facebook / David i Victoria Beckham

Victoria Beckham otkrila je da je bila ljuta na supruga Davida nakon što joj je saopćio da se foto session s Jennifer Lopez i Beyoncé poklapa s njenim planiranim porođajem.

Bivša članica Spice Girls dobila je od doktora zakazani datum za carski rez sa svojim najmlađim sinom Cruzom 2005. godine u madridskoj bolnici.

Kada mu je podijelila tu vijest, David joj je kazao da već ima dogovoreno snimanje Pepsi oglasa s američkim zvijezdama.

Politika straha i panike plaši građane Bosne i Hercegovine pred izbore i rezoluciju o Srebrenici

Politika straha i panike plaši građane Bosne i Hercegovine pred izbore i rezoluciju o Srebrenici

Victoria (49) objasnila je kako je podijelila Davidu sretnu vijest prije nego što je on rekao da već ima unaprijed dogovoreno. Njezina reakcija bila je: "Kako to misliš, snimanje?"

Victoria je kasnije opisala kako se u trenutku osjećala: "Bila sam kao, stvarno? Bukvalno ću eksplodirati, ležim u krevetu. Je li ovo ozbiljno? Imaš fotosession s Jennifer Lopez koja je prekrasna i nije u situaciji da uskoro ima bebu", rekla je.

Iako je David na kraju bio prisutan na porođaju u madridskoj bolnici Ruber Internacional, Victoria je rekla da je bila "iznervirana" kada je vidjela nekoliko novinskih članaka s njegovom fotografijom pored te dvije američke pjevačice.

"Tako da sam imala carski rez i sjećam se da ležim tamo, ne osjećam se najljepše, recimo tako, i sjećam se da mi je neko pokazao naslovnicu novina na kojoj je bila prekrasna slika Davida između Jennifer Lopez i Beyoncé, a naslov je bio 'Što bi Posh rekla?'", prisjetila se, javlja Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije