Victoria Beckham na udaru kritika zbog mršavih manekenki

Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham na udaru kritika zbog mršavih manekenki
43-godišnja dizajnerica Victoria Beckham objavila je službenu kampanju za proljeće/ljeto čija je glavna zvijezda 29-godišnja manekenka Giedre Dukauskaite.

Dizajnerica je objavila nekoliko fotografija na svom Instagram profilu te momentalno na sebe navukla bijes roditelja kojima je zasmetala premršava manekenka.

"Ova fotografija je razlog zbog kojeg moja već mršava kći misli da treba jesti manje", napisala je jedna ljutita majka ispod fotografije, a zatim su je podržale i ostale majke i žene.

Kritičari tvrde kako uopće nisu mogli primijetiti odlične naočale iz kolekcije pored kostiju manekenke, čime su još jednom prozvali dizajnericu za promoviranje premršavog izgleda.

Ljutiti roditelji dotaknuli su se i Victorijine kćeri Harper te zaključili kako malena ima više kilograma od manekenki koje nose njene modele.

I sama se bivša pjevačica često našla na udaru kritika zbog težine, a čini se kako takve optužbe neće prestati ni u 2018. godini.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije