Victoria Beckham kakvu još nismo vidjeli

0
Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham kakvu još nismo vidjeli
Foto: Instagram / Spice Girls

Modna dizajnerica i britanska ikona stila svojom odjevnom kombinacijom ovih je dana odlučila odati počast kolegici Melanie B., zvanoj Scary Spice.

Mala crna haljina i minice postale su zaštitni znak danas 46- godišnje Victorije Beckham tokom djelovanja u britanskoj pop grupi Spice Girls, a ljubav prema modnom minimalizmu, koju je s godinama izbrusila do savršenstva, ovih je dana odlučila zanemariti u čast svoje  kolegice Melanie Brown.

U odnosu na Victoriju, britanska pjevačica u spajsicama postala je poznata po svojoj ljubavi prema odvažnim izdanjima s leopard uzorkom u glavnoj ulozi.

Kako bi joj odala počast, Victorija je uskočila u lepršavu haljinu ukrašenu leopard uzorkom, a koja se dodatno isticala detaljem čipke na području struka i tankim naramenicama.

U videu kojeg je objavila na Instagramu, bivša spajsica naglasila je da je njeno izdanje prvenstveno inspirirano stilom odijevanja Melanie Brown, a pomalo netipičnu haljinu za vlastiti ukus predstavila je u sklopu svoje aktualne kolekcije za sezonu proljeće/ljeto.

Svojim milionskim pratiteljima na Instagramu Victoria je pokušala objasniti zašto je baš ova haljina idealna za tople mjesece pred nama, a s njezinim mišljenjem brojni su se složili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije