Victoria Beckham 25 godina jede isto, u pitanju su ova dva jela

1
Radiosarajevo.ba
Victoria Beckham 25 godina jede isto, u pitanju su ova dva jela
Foto: Instagram / David i Victoria Beckham

Svaki dan iste namirnice? Možete li to zamisliti? David Beckham (46) itekako može. Penzionisani engleski fudbaler našalio se na račun svoje supruge te se požalio na njenu nemaštovitost u kuhinji.

"Nažalost, u braku sam s nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje već 25 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuhano na pari. Rijetko kad odstupa od toga", rekao je David Beckham za River Cafe Table 4 podcast.

Victoria Beckham (47) svoj je jelovnik, kaže David, jedino promijenila dok je bila trudna s četvrtim djetetom, kćerkicom Harper (10).

Akcija Black Tie 2: Elmedin Konaković reagirao na informaciju da je 20 osoba pušteno na slobodu

Akcija Black Tie 2: Elmedin Konaković reagirao na informaciju da je 20 osoba pušteno na slobodu

Modna dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls nedavno je otkrila kako ne jede hranu kuhanu u ulju, puteru, umacima... Ne jede crveno meso, a ni mliječne proizvode.

"Za većinu restorana najgora sam noćna mora. Obožavam malo povrća kuhanog na pari, malo balzamičnog ocat i mrvicu začina. Volim da se hrana priprema na jednostavan način", rekla je, prenosi Gloria

Istraživanja su pokazala da svakodnevno jedenje istih jela može pomoći u mršanju. Naime, kad svaki dan jedete isto jelo, imate bolju kontrolu nad onim što unosite u tijelo i tako možete izbjeći nagle skokove šećera i masnoća u krvi. A to onda može dovesti do smanjenja unosa kalorija te do mršanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije