Velika razlika: Ella Dvornik uporedila stomak u prvoj i drugoj trudnoći

Radiosarajevo.ba
Velika razlika: Ella Dvornik uporedila stomak u prvoj i drugoj trudnoći
Foto: Instagram / Ella Dvornik

Ella Dvornik nestrpljivo odbrojava dane do kraja trudnoće. Otkako je objavila da će se njena porodica sljedeće godine povećati za još jednog člana, odmah je uočila jednu razliku između prve i druge trudnoće.

Hrvatska influenserica je uvjerena da joj je ovog puta stomak mnogo veći pa je to sada potkrijepila fotografijom kojom je uporedila svoj izgled 2017., pet dana prije porođaja, i danas, kad je do termina dijele još tri mjeseca. 

"Ne mogu vam riječima opisati kako je biti velik kao da si devet mjeseci trudan u 6. mjesecu trudnoće. Jedino se veselim ovoj mrtvoj sezoni nakon Nove godine jer će se sve primiriti jer zaista ne znam kako bih preživjela. U glavi imam tonu ideja i želja i volje za avanturom, ali tijelo mi jednostavno ne dopušta da ih provedem u realnost. Ako slučajno eksplodiram uskoro, evo da vas pozdravim, da ne ispadne da sam nepristojna", napisala je Ella pokraj fotografija na kojima pozira s boka i tako pokazuje svoj trudnički stomak.

Njena objava izazvala je brojne reakcije. Mnoge mame su se složile da "svaka trudnoća znači i sve veći stomak".

"Da se ne lažemo, u prvoj trudnoći sam bila isto ogromna, ali ni blizu kao u drugoj. Bar sad do kraja mogla svezati pertle, a danas sam shvatila da ne dišem dok to činim, a trudna sam pet mjeseci. Ne jer ne želim, već ne mogu", komentirala je jedna.

"Tako je to sa svakom sl. trudnoćom. Maternica se razvukla. Mene je susjed pitao jesam sigurna da nisu blizanci", dodala je druga.

"U drugoj trudnoći i ja sam se brže širila... Ima beba mjesta...Tijelo je već naviklo... Ali si prekrasna trudnica", dala joj je kompliment treća.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije