Velika gužva ispred Zetre: Pogledajte fotografije uoči sarajevskog koncerta Aleksandre Prijović

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Jel ovo skup protesta zbog ubijene djece palestine?

Ne mogu da vjerujem

Puuuuj sram vas bilo Bošnjaci svako ko je došao na taj kučkin koncert proklet da je.

Ta nam nije potrebna .

***

Error

A docekacemo i moralnu evropsku prikazu koja rece u sred evrope im da je izrael demokratija one su koke nosilje za grad donose nam para a gdje ce ti moral identitet i ljudskost biti spreci od tog

Gile

Sta bi od nekadasnjeg Sarajeva.Fakat mi zao ove omladine sta slusaju,1988,Koncert Pusenja u CDA,meni bilo 14 godina.Neki novi ljudi(papci) donijeli svoju (ne)kulturu.

Smijesno

Seljacici. Jesu li im roditelji ponosni, sto su odgojili male papke, kao sto su vjerovatno i oni sami.

Katy2410

Sve su ovo djecica i nisu zatrovana mrznjom. E sad neka druga mizika se slusa nego prije ali sta se moze. Nasa mladost nasmijana i zdrava. Podrska djeci , a vi sto iza tastatura sirite mrznju ? Bolje i vi idite na neki koncert ili u setnju . Nije ssmo ovsj koncet. Neki dan je bila Kaliopi pa ste opet siktali.

U tome i jest nesreća

Sve su ovo djecica i nisu zatrovana mrznjom. E sad neka druga mizika se slusa nego prije ali sta se moze. Nasa mladost nasmijana i zdrava. Podrska djeci , a vi sto iza tastatura sirite mrznju ? Bolje i vi idite na neki koncert ili u setnju . Nije ssmo ovsj koncet. Neki dan je bila Kaliopi pa ste opet siktali. ka Katy2410

Borac sa kauča

ka U tome i jest nesreća U čemu je objasni

/ Najnovije