Vedrana Rudan žestoko o Mati Rimcu: 'On je uvijek kod mene izazivao nelagodu'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fino je bit britak na jeziku, ali vaznije

je biti u pravu i isto tako odabirat teme i momente kad se o kojoj pise. Ono gore u naslovu je uvijek tocno za doticnu, ovo dolje u tekstu skoro nikad nije. Kome sluze auti koji idu 300 na sat? NE, krivo pitanje! Ispravno pitanje: Kome sluzi tvornica koja zaposljava blizu 1000 zaposlenih, to je pitanje koje sebi treba postavit tzv. spisateljica. A da su Rimcevi dosli do kapitala na VRLO sumnjiv nacin, to mi svi znamo i ne treba nam ¨spisateljica¨ naglasavat, niti time ispada mnogo informirana ili pametna.

Postoji

Li odvratnija osoba una balkanu od ove bolesne stare opajdare.

sparco

Ako je ona oličenje spisateljice onda smo debelo zabrazdili.Ja neznam kome ona može biti uzor ako ju je barem jednom čuo kako govori.Psovke, uvrede,pametovanje.Katastrofa...

Dena

Koja carica !i!

Prsan

@"Postoji", "Sparco"...stvarno ništa ne kontate... ... genije, koji umije promiješati učmalu sredinu, poput klekalno-desničarske Hrvatske. a to nije nimalo lako"

Popismanko prsati

>>@"Postoji", "Sparco"...stvarno ništa ne kontate... ... genije, koji umije promiješati učmalu sredinu, poput klekalno-desničarske Hrvatske. a to nije nimalo lako" ka Prsan<< Ako je tebi potrebna ova vjestica da ti otvori oci onda si bolesniji od nje same.

Zena

Ne moze da podnese uspjesne ljude,podsjecaju je na licne neuspjehe pa onda pljuje po njima.

Iva

Baba se naoštrila na mlado meso 😂

Ko drugom jamu kopa...

Srbi i Hrvati su Bosnjake svoje vjere nepovratno asimilirali, il se nadaju da jesu kako bi unistili i rastrgali Bosnu. Na kraju ce im taj divlji nakot iz Bosne pojesti drzave i nacije.

Neugodnjak je

Kada niđe u gradu nema luka za kupit!

user1720079602

Ova Vedrana Rudan kaže kako Mate Rimac njoj izaziva nelagodu. Ali žalosna stvar je to kako ta ista Vedrana Rudan izaziva nelagodu čitavoj populaciji koja naleti tu i tamo na njen "članak". Psovke, uvrede, ljubomora. Jadno, oduvijek i bilo.

/ Najnovije