Van Damme prekinuo intervju zbog dosadnih pitanja

Radiosarajevo.ba
Van Damme prekinuo intervju zbog dosadnih pitanja
Zvijezda akcijskih filmova Jean Claude Van Damme napustio je intervju na jednoj australijskoj televiziji jer su ga iznervirala "dosadna pitanja".

Van Damme je pred odlazak na turneju u Australiji davao intervju za jutarnji program jedne australijske televizije, ali su ga vrlo brzo iznervirala novinarska pitanja.

"Da, volim Kylie, volim vas sve, puno vas volim. Pitaju me ista pitanja već 25 godina. Voliš li Kylie, kako idu treninzi", sarkastično je rekao Van Damme.

Zatim je odlučio da sam preuzme kontrolu i kaže ono što želi.

"Dolazim u Australiju da bih radio nešto drugačije sa publikom. Imam 55 godina, više nemam 35 ili 25, imam drugačije poglede na život. O tome ćemo govoriti u Australiji. Ali ovaj intervju koji sada puštaju na televiziji je dosadan, jer su pitanja dosadna, teško mi je da odgovaram na ta pitanja. Počinjem da se znojim, ne osjećam se dobro. Sljedeće pitanje? Imate li išta interesantno?", upitao je Van Damme novinarku.

Glumac i majstor borilačkih vještina je na kraju ipak odustao.  Rekao je da mora u toalet, upitao "šta se to dešava u Australiji" i izašao iz studija uz opasku da je "previše prirodan" za takve stvari.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije