Uznemirujući video pop dive šokirao javnost: Kao djevojčicu je bacili u ralje pedofila i smijali se?

1
Radiosarajevo.ba
Uznemirujući video pop dive šokirao javnost: Kao djevojčicu je bacili u ralje pedofila i smijali se?
Foto: EPA - EFE / Ariana Grande

Ariana Grande je neosporno jedna od najvećih pop diva svoje generacije, a proslavila se još kao djevojčica zahvaljujući showovima na slavnom TV kanalu 'Nickelodeon', a iako bi se mnogima moglo učiniti kako živi životom iz bajke – čini se kako njezini počeci i nisu bili tako bajkoviti.

Naime, stari video s početka njezine karijere isplivao je u medije i uznemirio javnost – i to zato što ispada da je Ariana kao djevojčica bila prekomjerno seksualizirana te je služila za zadovoljavanje bolesnih potreba pedofila iz show business industrije. Iako je snimka javnosti bila dostupna niz godina tek sada je postalo jasno o čemu se točno radi – a njezini fanovi ostali su zgroženi.

Podsjetimo se, pjevačica je karijeru započela kao glumica dječjih emisija na Nickelodeonu, a otkrio ju je producent i casting agent Dan Schneider. On je Ariani dao glavne uloge u serijama ‘Sam and Cat', 'Victorious', a koje su proslavile tada jako mladu Arianu koja jedva da je krenula u srednju školu.

Željezničar i dalje u zoni ispadanja: Posušje s igračem manje do nova tri boda

Željezničar i dalje u zoni ispadanja: Posušje s igračem manje do nova tri boda

Svi pričaju o vjenčanici Ariane Grande: Nije što su očekivali...

Svi pričaju o vjenčanici Ariane Grande: Nije što su očekivali...

No, iako tada na neobične snimke i scene iz tih serija niko nije obraćao previse pozornosti, danas je jasno kako je Dan imao čudan fetiš vezan uz stopala djevojčica te da je zapravo kroz svoje glumice i mlade zvijezde zadovoljavao svoje pedofilske potrebe. ‘Zvijezda’ jednog takvog uznemirujućeg videa u kojem liže vlastita stopala, igra se s igračkama falusoidnog oblika, stišće krumpir stenjući i pokušavajući ga iscijediti te se polijeva vodom, dok istovremeno govori fraze poput ‘vlažna sam’, je i Ariana.

Podsjetimo se, u vrijeme snimanja ovih scena Ariana je imala samo 16 godina.

Mnogi su njezini fanovi komentirali kako su im nekoć ove snimke bile smiješne, no da su danas jako uznemirujuće. Sve ih je kreirao i iscenirao Dan Schneider, a koji je jedan od najuspješnijih TV producenata svih vremena.

O pjesmi Ariane Grande bruji svijet: U samo šest sati pregledan je 6 miliona puta

O pjesmi Ariane Grande bruji svijet: U samo šest sati pregledan je 6 miliona puta

Pomogao je lansirati karijere Ariani, ali i Britney Spears i njezinoj sestri. Sve je te djevojke u vrlo ranoj dobi pretjerano seksualizirao, a danas slovi za jednog od najzlokobnijih seksualnih predatora koji je ikad koračao Hollywoodom.

Mnoge su ga žene i bivše žrtve optužile za zlostavljanje, a sama Ariana je priznala kako se na snimanjima često mogla osjetiti napeta i toksična atmosfera. Dan je do danas potrošio preko 7 milijuna dolara za isplate odšteta djevojkama koje je zlostavljao u ranoj, maloljetničkoj dobi.

Danas sve rijeđe surađuje s TV postajama, no i dalje slobodno šeće svijetom – a svako malo se pojavi još jedna djevojka koju je navodno zlostavljao. On pak jednostavno plati odštetu i krene dalje sa životom, piše Story.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Najnovije