Svi pričaju o vjenčanici Ariane Grande: Nije što su očekivali...

0
Radiosarajevo.ba
Svi pričaju o vjenčanici Ariane Grande: Nije što su očekivali...
Foto: Instagram / Udala se Ariana Grande

Pjevačica Ariana Grande nedavno se udala za agenta za nekretnine Daltona Gomeza, s kojim se zaručila prošle zime. Objavila je fotografije s njihovog malog i intimnog vjenčanja i oduševila pratitelje na Instagramu. No, ono što je mnoge iznenadilo bio je Arianin odabir vjenčanice.

Naime, Ariana je poznata po svom romantičnom, djevojačkom stilu, te su njeni fanovi očekivali da će se udati u pravoj balskoj haljini, nalik onoj koju je nosila na prošlogodišnjoj dodijeli Grammyja.

Siva predimenzionirana haljina od tila, koju potpisuje dizajner Giambattista Valli, jedno je od najprepoznatljivijih izdanja mlade pjevačice.

View this post on Instagram

A post shared by Fab! (@thatsfabofficial)

Suprotno očekivanjima, Grande je zablistala u svilenoj vjenčanici bez naramenica, jednostavnog kroja. Haljinu potpisuje slavna američka dizajnerica Vera Wang, koja je obećala Ariani da će joj sašiti vjenčanicu prije tri godine, kada su se srele na Met Gali.

Ariana je uz vjenčanicu nosila bijele štikle s visokom platformom koje je po njenoj želji napravio italijanski dizajner cipela Giuseppe Zanotti. Svoj prepoznatljivi visoki rep ukrasila je kratkim velom s bijelom mašnom.

Mladenkin nakit je kreirala Lorraine Schwartz, dizajnerica koja stoji iza Arianinog zaručničkog prstena. Arianina stilistica Mimi Cuttrell objasnila je koncept iza njenog cjelokupnog stylinga. Ispričala je da ju inspirisala kombinacija koju je nosila hollywoodska diva Audrey Hepburn u sceni vjenčanja iz kultnog filma Funny Face iz 1957.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije