Ariana Grande potvrdila: Da, vjerila sam se

0
Radiosarajevo.ba
Ariana Grande potvrdila: Da, vjerila sam se
Foto: Instagram / Ariana Grande

Ariana Grande potvrdila je zaruke s dečkom Daltonom Gomezom u seriji Instagram slika.

Pjevačica hita Thank U, Next podijelila je sliku na kojoj na četvrtom prstu lijeve ruke nosi ogromni dijamantni prsten, kao i brojne fotografije s Gomezom.

Uz slike, napisala je: 'Zauvijek, a onda još'.

Izvor je komentirao zaruke za People rekavši:

"Ne mogu biti sretniji, jednostavno su tako uzbuđeni. Ovo je sretno vrijeme za njih, i roditelji na obje strane su oduševljeni."

Grande i Gomez, koji radi kao agent za prodaju nekretnina, prvi su put primijećeni u februaru 2020. godine kada su bili s prijateljima u baru Louie u susjedstvu Los Angelesa u Northridgeu.

Sljedećeg mjeseca izvor je otkrio da se službeno zabavljaju, iako sa svojom vezom nisu izašli u javnost sve do maja 2020, kada su se zajedno pojavili u spotu za pjesmu Grande i Justina Biebera Stuck With U.

U razgovoru za Us Magazin izvor blizak paru rekao je da pjevačica 'u Daltonu vidi nešto drugačije što nikad prije nije vidjela kod muškaraca s kojima je ranije izlazila'.

Nastavili su opisivati Gomeza, rekavši: "On je momak kojeg je tražila. Vrlo se zaštitnički odnosi prema njoj, potrudit će se za nju i radi male viteške stvari. Dalton će ići iznad i dalje kako bi zadovoljio svoje potrebe."

Navodi se da se novopečeni par upoznao kad je njen tim unajmio Gomeza da joj pomogne pronaći kuću za kupovinu, prije pandemije COVID-19. Izvor je rekao da je Grande 'odmah pomislila da je sladak i vrlo lijep', pa je zamolila svoj tim da osobno zakaže sastanak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije