Uragan Meghan: Radnici u palači otkrili kakva je i šta radi od pet ujutro

Radiosarajevo.ba
Uragan Meghan: Radnici u palači otkrili kakva je i šta radi od pet ujutro
Foto: EPA-EFE / Meghan Markle

Prije šest mjeseci bivša glumica Meghan Markle postala je supruga princa Harryja i vojvotkinja od Sussexa. Postala je prva Afroamerikanka koja je ušla u kraljevsku obitelj, a prema nekima je "produljila životni vijek kraljevske obitelji za sto godina".

No pola godine kasnije o lijepoj Amerikanki više se ne pišu samo hvalospjevi, sve je više onih koji tvrde da uopće nije ugodan dašak promjene, nego prava oluja. Nazivaju je uragan Meghan, jer je u vjetar bacila sve pravilnike, od onih što će nositi preko onih s kim se smije družiti do onih kako će se ponašati.

Da će Meghan uvesti neka nova modna pravila bilo je jasno već na vjenčanju. Daily Mail piše da je i kraljica Elizabeta bila iznenađena kad je vidjela da se razvedena Meghan odlučila za snježnobijelu vjenčanicu otvorenih ramena. Osim toga, kraljica je smatrala da kao razvedena žena ne bi trebala nositi veo, no Meghan se s tim nije slagala. "Rečeno joj je da bi se trebala odijevati manje poput holivudske zvijezde, a više poput članice kraljevske obitelji", rekao je izvor blizak Kensingtonskoj palači.

Ona se na to nije obazirala pa i dalje uporno odbija nositi britanske dizajnere te najčešće nosi crnu boju, koju drugi članovi obitelji nose samo kao znak žalosti. U augusta ove godine, ne samo da je nosila crnu haljinu kreiranu poput sakoa, već je u njoj pokazala gole noge, što navodno nije dobro prošlo kod kraljice.

Iako se navodno dobro slaže s kraljicom, problemi su se pojavili u junu kad su skupa putovale u Cheshire. Kraljica je nosila šešir, što znači da ga je i Meghan morala nositi, no ona je to odbila.

Britanska štampa piše da Meghan zaposlenicima palače šalje šest ili sedam poruka dnevno sa svojim idejama i zahtjevima. Rano ustaje, oko pet ujutro, a zaposlenici palače tvrde da nitko u kraljevskoj obitelji nema takvu radnu etiku i uporan tok ideja kako poboljšati njenu ulogu. Osim pojavljivanja u javnosti, odradila je niz "tajnih" sastanaka s različitim ljudima, naročito onima koji se zalažu za dobre svrhe.

Posljednjih dana piše se kako ju je osobna asistentica Melissa napustila, a ona nije prva koja je otišla otkako je Meghan ušla u kraljevsku obitelj. S druge strane, oni koji su ostali prema pisanju britanskog tiska ponekad se ne ponašaju primjereno, poput žene u Meghaninoj pratnji koja je gurala fotografe od Meghan tokom australske turneje.

Trenutno Harry i Meghan žive u Nottingham Cottageu u sklopu Kensingtonske palače. Pisalo se da se planiraju preseliti u raskošniju 21-sobnu rezidenciju odmah pored doma Williama i Kate, no trenutni stanovnici rezidencije knez Gloucester i njegova supruga Birgitte ne žele se iseliti. Meghan se i u palači redovito nalazi s prijateljima koje je upoznala u Hollywoodu. Osim tenisačice Serene Williams, među bliskim prijateljima su joj Idris Elba, James Corden, Oprah Winfrey te Amal i George Clooney, piše Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije