Ulaznice za peti koncert Aleksandre Prijović sada se prodaju za smiješnu cijenu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Da su Srbii devedesetih imali ovakve Hrvate lošim muzikantima bi okupirali Hrvatsku. Slično je i sa našim Bošnjama, poleti Srbima na Grand, poleti na koncert ove velikosrpskinje.

Ella

Jest mi vise dosadila ova Prijovicka,ccc.

Cener plafon

Čuj malo 40 KM. Pa nije Tito da drži tamo govor. Normalna cijena bi bila 10 KM.

Nino

Onima kojima nije jasno , a poglavito kolegama i kolegicama iz iste branše , jest LJUBOMORA . Sami nikad neće ostvariti ono što je mala Aleksandra učinila.... HEJ PET KONCERATA ZAREDOM U SRCU HRVATSKE !!!!! A najgora je Jelena Karluša :-)

Daa

Ko je Indira Levak i zašto je bitno šta bi ona slušala a šta ne, i što se uopšte spominje njeno mišljenje? Pjevala je pred 100 hiljada ljudi i sada se spominje kako neki Hrvati nisu čuli za nju. Kakva je ovo objava hahahha

Sena

Dala bi joj 100 km da je ni slusam nit gledam ni nju ni njenu macehu obadvije odvratne nevolim ovu vrstu muzike

/ Najnovije