Ugledni sportista šokirao svijet - Objavio golu fotografiju bivše žene i ostavio poruku puncu

0
Radiosarajevo.ba
Ugledni sportista šokirao svijet - Objavio golu fotografiju bivše žene i ostavio poruku puncu
FOTO: Screenshot / Tim-Kevin Ravnjak

Skandalozne vijesti dolaze iz Slovenije. Naime, snowboarder Tim-Kevin Ravnjak izazvao je bijes bivše supruge i bivšega tasta eksplicitnom fotografijom na društvenim mrežama.

Ravnjak je na svom Instagram profilu objavio fotografiju gole bivše supruge s potpuno otkrivenim međunožjem i vidljivim "posljedicama" spolnog odnosa.

Fotografija je ubrzo uklonjena i Ravnjakov profil limitiran, no šteta je već bila učinjena.

Objavljena prognoza za naredne dane: Za vikend temperature i do 27 stepeni

Objavljena prognoza za naredne dane: Za vikend temperature i do 27 stepeni

Uz fotografiju je bila poruka koja je više nego očigledno bila namijenjena bivšemu tastu, odnosno ocu bivše supruge. "Moj Romane, kažeš da ćeš me srediti. Ali Nina ima dosta dobru jetru", napisao je aludirajući na buran zajednički život koji je vodio s bivšom suprugom, piše Jutarnji.hr

Nakon što se par razišao, Ravnjaka je bivša supruga navodno jesenas ostavila i, prema njegovim uvjeravanjima, dugo mu uskraćivala kontakte s kćeri. Iznimno mu je navodno dopustila samo jedan kontakt za svoj rođendan, o čemu je Tim-Kevin opširno pisao na društvenim mrežama.

Tim-Kevin Ravnjak je dvostruki olimpijac koji je predstavljao Sloveniju na Zimskim olimpijskim igrama 2018. u Pyongchangu i Zimskim olimpijskim igrama 2014. u Sočiju. Na Igrama 2014. takmičio se u disciplini halfpipe i završio na 8. mjestu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije