Udaje se Jasmina Izetbegović: Ovo je budući zet Sebije i Bakira Izetbegovića

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Ono kad guzis trebu i u njoj vidis Bakira. Neka hvala. Inace, zar se nije mladenka vec vjerila prije mjesec dva? Valjda ce je ovaj duze trajat.

Isti bak i sek

I brada riđa , katastrofa , u snu se ne snilo

Akademci , uče crtati pa onda peru pare

Sigurno polagali ispite kod kurjaka

Pehlivan

Mahalaština! Libo me za njen ljubavni život. Neka joj stari i njegova stranka vrati pokradena društvena sredstva i javni novac, od rata pa na ovamo i neka se maknu sa svojim diltentskim kadrovima, iz institucija!

Haj ti brada do jagomira

Dok te nisu skroz izludili elena i bak čaušeslu

071

Trebalo bi te diplome provjeriti, a i da li plaća poreze za tu "marketinšku agenciju" i koliko poslova dobija na namještenim tenderima preko budžeta. I @Pehlivan trebalo bi prvo u zatvor, pa onda oduzeti sav nelegalno stečeni novac. Ipak su iza sebe ostavili hrpu mrtvih, naročito nadriljekar Sebija.

novinar

Zasto je ovo bitno za clanka? Zasto sam potrosio 1min svog ogranicenog vremena na ovoj planeti da mi pred ocima prodje ova vijest i napisem ovaj komentar. Morat cu na blok i ovaj portal

?

Hajde neka je sa srećom!

Dnevni red

STVARNO??? A ZAR SE NIJE VJERILA PRIJE POLA GODINE GODINU ZA NEKOG JUTUBERA??????

BiH

Prljava familijo!

sarajka

koga boli k...

/ Najnovije