Devet mama iz regije iskreno pokazuje kako je biti kod kuće s djecom

Radiosarajevo.ba
Devet mama iz regije iskreno pokazuje kako je biti kod kuće s djecom
Youtube/Screenshot / Ella Dvornik

Što da kažemo, svi smo imali život prije zatvaranja u kuću i nosili nešto drugo osim pidžama i trenirki. Imalo je smisla i našminkati se te napraviti frizuru, pokazati se svijetu u najboljem izdanju.

Nećemo otkriti toplu vodu kad kažemo da se to novopečenim mamama dogodi i ovako i onako, prvih mjeseci po rođenju. No, brzo se žene snađu - u šetnji s bebama, a posebno većim klincima, na rođendanima, u gradu...

No, sad je i tog nestalo. 

Hrvatska blogerica Ella Dvornik, i sama živi tako, s dvogodišnjom Balie i dvomjesečnom Lumie. Ella koja oduvijek voli demistificirati majčinstvo i trudnoću pa je tako bilo i puno zabavnih trenutaka proteklih mjeseci dok je nosila Lumi, sad je okupila devet blogerica (i mama, naravno) iz regije te su snimile zabavni video. Na početku priče svake od njih, ove su mlade žene sređene, glamurozne pa tako i Ella, a nakon toga otkriva se istina: kako izgledaju kući s klincima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije