U sedmoj deceniji supruga Đorđa Balaševića izgleda kao djevojčica

0
Radiosarajevo.ba
U sedmoj deceniji supruga Đorđa Balaševića izgleda kao djevojčica
Foto: espreso.rs / Đorđe i Olivera Balašević

Supruga kantautora Đorđa Balaševića, Olivera Balašević plijeni svojim izgledom.

Svaki put kad 61-godišnja Olivera objavi novu fotografiju dobije pregršt pozitivnih komentara.

Ona je objavila fotografiju dok je pozirala u teksas pantalonama, bluzici i patikama, zbog čega su joj mnogi poručili da izgleda kao djevojčica.

Mnogi su oduševljeni kako Olivera izgleda u sedmoj deceniji.

"Tako je po ugledu na uvijek doteranog gospodina Paja - Patakija koji se nikad ne bi pojavio na tremu čak ni nešto ležernije odjeven i Ivica uvijek izlazio iz stana tek kad zakopča i posljednje dugme. Garderoba nam je bila takva da nije postojalo puno razlike između onoga u čemu smo se igrali i onoga u čemu smo išli u školu, ali ni mogućnosti, pa smo zbog toga još više pazili da uvijek ostanemo uredni.

To nam je naročito olakšavalo da se bez posebnog dotjerivanja neprimjetno iskrademo čak do centra, pa i dalje, kao onda kad smo šmugnuli sve do kuće u koje je moja nesuđena baka prodavala lubenice. Ni Ivica o svom ocu nije puno pričao. Izgleda da u svakoj porodici postoji ponešto što se gurne pod tepih, ali kad se pretjera u tome, taj tepih je osuđen da nikad ne poleti, nego ostaje kažnjen da svojim naizgled brižno očetkanim resicama zauvijek krije sve što je godinama naguravano pod njega", napisala je Olivera Balašević u opisu fotografije citat iz njene knjige "Planeta dvorište".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije