Kao vino: Olivera Balašević fotografijom u kupaćem oduševila region

Radiosarajevo.ba
Kao vino: Olivera Balašević fotografijom u kupaćem oduševila region
Instagram / Olivera Balašević

Olivera Balašević, jedna od najljepših dama s javne scene u Srbiji, ali i regionu, i dalje plijeni izgledom na pragu sedme decenije.

Nevjerovatna vanvremenska ljepota mnoge je već davno ostavila bez daha, jednako kao i nove fotografije koje je ova uspješna žena objavila na svom Instagram profilu.

Zaista je nevjerovatno kako ova žena izgleda u 61. godini pa nije ni čudo da je izazvala brojne pozitivne komentare.

"Mladost dolazi iznutra ... Predivna žena... uzor, za poštovanje...", "Vječna djevojčica", "Svaka čast gospodnji vi ste ko vino", bili su samo neki od njih.

Đorđe Balašević, Oljin suprug, davno je njenu ljepotu opjevao u pjesmama. Tada je svaki kompliment na račun ove divne dame postao beznačajan. Đoletovi stihovi rekli su sve, piše Story.

Uz fotografije na Instagramu objavila je i odlomak iz svog romana „Planeta Dvorište“.

View this post on Instagram

"Kupači sa obe strane reke kao i prolaznici preko mosta bili su, naravno, šokirani. Rekoh da sam bila žgoljava, sićušna za svoje godine, pa je bilo pravo čudo već i to što toliko dete uopšte ume da pliva, a skok je sve ostavio bez daha. Sve osim mene, svom srećom. U odnosu na skokove koje sam kasnije činila u životu bio je krajnje jednostavan, na noge, sa vrlo niskim koeficijentom težine, kako bi to kasnije opisao moj trener Boris Pavlov, ali tih par sekundi ne zaboravljaju se nikad. Bila sam laka kao pero, izronila sam takoreći još zaranjujući, kao zabačeni plutani plovak, i verovatno su posmatrači bili ushićeni, ali ni slučajno nisam bila uplašena, možda tek malo razočarana što nisam duže ostala u vazduhu. Dečaci iz dvorišta propustili su moj prvi skok, što sam uostalom i htela, lukavo isplivavši posle prvog skoka na drugoj strani, samo da im ne bi palo na pamet da me odgovaraju od sledećeg pokušaja. Okupili su se na obali uz prateći žamor koji je najavio da sam ponovo uz Radeta na ogradi mosta, i nisam bila sigurna da li mi to mašu ili se hvataju za glavu, ali sam izronivši dobro videla kako Zoran trčeći odlazi ka kući, u nameri da bar blagovremeno prijavi mami i time najveći deo neizbežne kazne prebaci na mene." Planeta Dvorište, str.26.

A post shared by Olivera Balašević (@olivera.balasevic) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije