U jeku epidemije DJ ispija alkohol, a potom iz usta prska masu oko sebe

Radiosarajevo.ba
U jeku epidemije DJ ispija alkohol, a potom iz usta prska masu oko sebe
Screenshot / DJ iz Španije

Snimka DJ-a koji pije iz boce alkohol, a potom iz usta prska publiku oko njega, zgrozila je sve koji su je vidjeli. Snimka je osvanula na internetu u jeku novog vala epidemije koronavirusa u Španiji.

Šokantna snimka pokazuje DJ-a Fali Sotomayora u Kokun Ocean Clubu u španskoj regiji Costa del Sol (Andaluzija) kako s ispija alkohol a onda pljuje po masi oko njega.

Scena dolazi samo nekoliko dana nakon što su ministri odlučili ponovno uspostaviti karantinska ograničenja putovanja u Španiju.

Nakon što je snimka stigla na internet Satomayor se ispričao zbog svojih postupaka i priznao da ga je “sramota i da mu je žao” zbog onoga što se dogodilo. 

“Prihvaćamo potpunu odgovornost za ovaj incident i sramimo se i žao nam je zbog onoga što se dogodilo”, rekli su iz DJ-evog PR tima i dodali:

“Kokun Ocean Club nije ni na koji način odgovoran za naše postupke i u potpunosti poštuje socijalno distanciranje. Video je snimljen u periodu kada nisu bile uvedene mjere.”

Prema lokalnim medijima incident se dogodio 7. jula, a video je objavljen na Facebooku u subotu.

U petak je špansko ministarstvo zdravstva prijavilo 3.092 nova slučaja koronavirusa u zemlji, što je najveći skok otkako je u junu ukinuta vanredna situacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije