U javnost procurile tri skice potencijalnih vjenčanica Meghan Markle

Radiosarajevo.ba
U javnost procurile tri skice potencijalnih vjenčanica Meghan Markle
Zbog brojnih pravila i protokola nije lako biti dio britanske kraljevske porodice.

Posebno neće biti lako američkoj glumici Meghan Markle koja se zbog princa Harryja morala odreći karijere, preseliti u London te pristati na brojna pravila ponašanja i odijevanja koje nalaže kraljevska tradicija. 

princ_harry_meghan_markle_epa2.jpg - undefined

Među njima je i ono kako od sada lijepa glumica neće moći nositi seksi krpice ili kreacije koje otkrivaju njena koljena, no unatoč tome, Meghan baš uvijek izgleda besprijekorno.

No kada je u pitanju najvažniji dan u njenom životu, čini se kako glumica neće pristati na kompromis te kako će njena biti posljednja, barem kada je u pitanju odabir vjenčanice.

U javnost su procurile tri skice potencijalnih vjenčanica zgodne brinete za koje je zaslužna izraelska dizajnerica Inbal Dror koja je potvrdila kako ju je kraljevska porodica kontaktirala u vezi izrade vjenčanice, iako se spominjala i Victoria Beckham. 

Njene vjenčanice su istovremeno glamurozne, sofisticirane, ali i seksi pa se čini kako se tvrdoglava glumica izborila za svoje mjesto pod suncem u britanskoj prijestolnici koja je njen novi dom.

Kraljevsko vjenčanje zakazano je za 19. maj 2018. godine

Princ_Harry_Meghan_Markle_EPA1.jpg - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije