Muke zlatara zbog princa Harryja: Sve mladenke žele prsten kao kod Meghan Markle

Radiosarajevo.ba
Muke zlatara zbog princa Harryja: Sve mladenke žele prsten kao kod Meghan Markle
Foto: EPA / Meghan Markle i princ Harry
Zlatari koji su, prema narudžbi princa Harryja, izradili zaručnički prsten za Meghan Markle, odbijaju napraviti replike za druge parove širom svijeta, uprkos gomili zahtjeva koji im stižu svaki dan.

Stephen Connely, direktor zlatarske kompanije Cleave and Company koja je imala čast izraditi ovaj zaručnički prsten, kazao je kako niko nije očekivao da će prsten izazvati toliku pažnju javnosti, te da se sada nalaze "na mukama", prenosi AP.

Zaručnički prsten koji je za svoju voljenu dizajnirao princ Harry napravljen je od žutog zlata, koje ona najviše voli, s velikim dragim kamenom iz Bocvane, gdje su Meghan i princ Harry proveli svoje prve zajedničke dane kao ljubavni par, te s dva manja dijamanta koji su uzeti s nakita njegove majke, pokojne princeze Diane.

Princ Harry izjavio je kako je prsten želio ukrasiti dijamantima iz osobne kolekcije njegove pokojne majke, kako bi ona uvijek bila uz njih na 'ovom ludom putovanju', opisao je princ trenutke zajedničkog života koji ga očekuju s Meghan Markle.

"Nećemo izrađivati replike. Želite li prsten, dizajnirat ćemo za vas drugačiji", odgovorio je 33-godišnji dizajner nakita koji je uz pomoć svog tima osobno radio na dizajnu prstena za kraljevski par te je ujedno i zlatar kraljice Elizabethe II.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije