Sofia Vergara pokazala kako je izgledala prije 25 godina

Radiosarajevo.ba
Sofia Vergara pokazala kako je izgledala prije 25 godina
Lijepa Kolumbijka Sofia Vergara ima 45 godina i zvijezda je serije "Moderna porodica". Njezino ime redovno se nalazi na listama najljepših žena svijeta, a Forbes ju je proglasio i najplaćenijom televizijskom glumicom.

Sofia Vergara fotografijom iz 1992. pokazala je da su godine, u njezinom slučaju, samo brojka na papir.

Zvijezda serije Moderna porodica, prelijepa Kolumbijka Sofia Vergara, svojih je 13,4 miliona pratitelja na Instagramu razveselila fotografijom iz mladosti.

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Naime, ona je objavila fotografiju nastalu kada je kao manekenka radila u rodnoj Kolumbiji, uz nju je pojasnila hashtagom da je ona snimljena u Bogoti 1992. godine, kada je imala tek 20 godina.

Lijepa Sofia u Kolumbiji je upisala studij stomatologije, no nakon što ju je na lokalnoj plaži otkrio modni skaut, učenje je palo u zaborav. Sa samo 17 godina Sofia je snimila i reklamu za Pepsi.

"Mnogi mi kažu da izgledam kao da mi je 20, no to nije istina. Koža mi se promijenila, sve se promijenilo", izjavila je nedavno Sofia Vergara, na Forbesovoj listi najbolje plaćena televizijska glumica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije