Objavila i prvi selfie: Melania Trump prekinula novogodišnju modnu tradiciju

Radiosarajevo.ba
Objavila i prvi selfie: Melania Trump prekinula novogodišnju modnu tradiciju
Instagram / Melania Trump
Posljednjih godina prva dama Amerike Melania Trump na novogodišnjim dočecima redovno se mogla vidjeti u ružičastim kreacijama, no ulaskom u 2019. godinu navedenu tradiciju odlučila je prekinuti.
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amanda Ungaro (@amandazungaro) on

Sudeći prema mnoštvu fotografija objavljenih na društvenim mrežama, Melania Trump na dočeku Nove godine u Trumpovoj floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago odlučila je zablistati u crnom od glave do pete, pritom spremno pozirajući uz uzvanike, poput australskog milijardera Anthonyja Pratta i Paola Zampollija, ambasadora u Ujedinjenim narodima.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Paolo Zampolli Personal (@paolozampolli) on

Prema riječima CNN-ove novinarke Kate Bennet, u novogodišnjoj noći Melania nije samo prekinula tradiciju nošenja ružičastih kreacija, već je na društvenim mrežama objavila i svoj prvi selfie nakon 2017. godine, kada je Michelle Obamu zamijenila na funkciji prve dame SAD-a.

Fotografije objavljene na Instagramu i Twitteru prikazuju Melaniju u novogodišnjoj noći u blještavoj crnoj haljini s dugim rukavima i V-izrezom dekoltea.

Osim što je ovoga puta izbjegla nositi haljinu ružičaste nijanse u novogodišnjoj noći, kako je primijetila CNN-ova novinarka Kate Bennett, Melania je ulazak u novu godinu označila objavom prvog selfieja nakon 2017. godine na Instagramu, uz prigodan filtar.

Kako je javnosti otkrila glasnogovornica Trumpovih, Melania je novogodišnju noć provela u krugu prijatelja i porodice bez supruga, američkog predsjednika Donalda Trumpa.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije