U 39. godini preminula slavna pjevačica

0
Radiosarajevo.ba
U 39. godini preminula slavna pjevačica
Arhiv / Sarah Harding

Pjevačica Sarah Harding, članica nekada popularnog ženskog benda The Girls Aloud, danas je preminula u 39. godini nakon duge i teške borbe sa rakom dojke.

Potresne vijesti objavila je njena majka Mary na Instagramu.

"Sa srcem punim tuge obavještavam vas da je moja lijepa kćerka Sarah nažalost preminula. Mnogi od vas znaju za Sarinu borbu sa rakom i koliko se snažno borila od dijagnoze do poslhednjeg dana. Jutros je mirno otišla. Željela bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci prošle godine. Sari je to značilo i dalo joj je veliku snagu i uthehu to što zna da je voljena. Znam da ne bi voljela da je pamtite po borbi protiv ove strašne bolest - bila je velika zvijezda i nadam se da ćete je se tako i sjećati", napisala je Mary.

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Doktorica Larisa Čorda: Zašto su emocije jako važne za plodnost

Podsjetimo, Sarah je u martu ove godine izdala knjigu "Hear Me Out" u kojoj je, između ostalog, opisala je svoju borbu protiv raka.

"U decembru mi je ljekar rekao da će mi predstojeći Božić vjerovatno biti posljednji. Ne žeim tačnu prognozu. Ne znam zašto bi to iko želio. Ono što mi je sada važno jeste da mi je udobno i da nemam bolove. Trudim se da živim i uživam u svakoj sekundi svog života, koliko god da još traje. Tokom svega ovoga, ponekad popijem čašu vina ili dvije jer mi pomaže da se opustim", napisala je tada Sarah Harding.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije