Tyra Banks zablistala na naslovnici Sports Illustrateda nakon 23 godine

Radiosarajevo.ba
Tyra Banks zablistala na naslovnici Sports Illustrateda nakon 23 godine
Foto: Instagram / Tyra Banks

Supermodel i voditeljica Tyra Banks se vratila na svoje sportsko prijestolje.

Nakon što je bila prvi afroamerički model koji se pojavio na naslovnici godišnjeg izdanja o kupaćim kostimima Sports Illustrateda 1996., legendarni model i osnivačica američke verzije emisije Next Top Model ponovno se pojavila na naslovnici 23 godine kasnije, apsolutno blistajući u dobi od 45 godina. 

Tokom nastupa na “Good Morning America” je otkrila naslovnicu i izrazila svoje uzbuđenje izjavivši: „Moja prva naslovnica je osvanula prije 23 godine. Koliko je to ludo? Probila sam led kao prva crnkinja na naslovnici Sports Illustrateda.” 

Na naslovnici Tyra izgleda zapanjujuće kao i uvijek u svijetlo-žutom trokut bikiniju. 

Banks je iskoristila svoju naslovnicu kako bi ohrabrila svoje fanove koji su se možda obeshrabrili u vlastiti izgled zbog stvari kao što su dob ili osobni izgled.

Na Instagramu, Banks je objavila fotografiju naslovnice s natpisom koji glasi: “Ovo je za svakoga kome je rečeno da nisu dovoljno dobri zbog svog tijela, svoje dobi, svega. # BanX je ovdje da ti kaže da ti si “fierce” bez obzira na to što neko kaže! ” 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije