Nekadašnju TV suprugu Gorana Višnjića udario auto dok je vozila bicikl

Radiosarajevo.ba
Nekadašnju TV suprugu Gorana Višnjića udario auto dok je vozila bicikl
Foto: TMZ.com / Glumicu Mauru Tierney udario automobil dok je vozila bicikl

Glumica Maura Tierney, koja se proslavila ulogom u TV seriji "Hitna služba" uz hrvatskog glumca Gorana Višnjića, doživjela je udes u kojem joj je i samoj trebala pomoć.

Neugodno iskustvo doživjela je u ponedjeljak kad ju je udario automobil dok je ona vozila bicikl, piše TMZ.

Tierney, koja trenutno glumi u popularnoj seriji "The Affair", vozila je bicikl u Marini del Rey u Los Angelesu oko podne, kad joj je automobil zakačio stražnju gumu i odbacio je na cestu.

Povrijeđena Tierney je ostala ležati na cesti do dolaska hitne pomoći. Liječnicima se požalila na bolove u leđima, a oni su joj stavili Schanzov okovratnik i u kolicima je odveli u kombi Hitne i u bolnicu.

Vozač automobila, koji je skrivio nesreću, ostao je na mjestu događaja. Policija ne vjeruje da je bio pod utjecajem alkohola ili droga, piše TMZ. Glumica je isti dan poslijepodne puštena iz bolnice s lakšim povredama, doznaje TMZ.

Maura Tierney je u seriji "Hitna služba" glumila doktoricu Abby Lockhart koja se nakon nekoliko sezona zaljubi i uda za dr. Luku Kovača, kojeg je glumio popularni Goran Višnjić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije