Tužna sudbina kćerke Jackiea Chana: Živim pod mostom zbog homofobnih roditelja

Radiosarajevo.ba
Tužna sudbina kćerke Jackiea Chana: Živim pod mostom zbog homofobnih roditelja
Foto: Screenshot / Tužna sudbina kćerke Jackiea Chana
Ja sam kći Jackie Chana, a ovo je moja djevojka Andi. Beskućnice smo već mjesec dana "zahvaljujući" homofobnim roditeljima.

Spavamo ispod mosta i prolazimo sve što prolaze i drugi beskućnici, izjavila je prošle sedmice Etta Ng Chok Lam (19), kćerka glumca Jackie Chana (64), u izjavi koju je objavila na popularnom video servisu YouTube.

Dok Etta nema gdje spavati, njen otac zarađuje goleme iznose snimajući akcijske filmove te se njegovo bogatstvo procjenjuje na nekoliko milijardi dolara. Chan je 2015. bio drugi najbolje plaćeni glumac na svijetu, a lani je "pao" na peto mjesto.

Glumčeva kćerka pod mostom u Hong Kongu živi sa znatno starijom djevojkom, rođenom Kanađankom Andi Autumn (30) koja je navodno radila i kao model. Autumn neki zamjeraju što je Chanovom kćeri prohodala dok ova još nije bila punoljetna, prije devet mjeseci.

Etta se krajem prošle godine preko društvenih mreža deklarirala kao lezbijka. Javnost je za sudbinu Chanove kćeri doznala kad je ona sama nedavno na YouTube postavila snimku sebe i djevojke u kojoj pokazuje teške uvjete u kojima žive. Na videu spominje kako su obje završile kao beskućnice zbog "homofobnih roditelja".

Dodala je i kako se bore da prežive, te da živi u strahu od razdavanja od Autumn zbog čega se ne želi skloniti u neko od državnih skloništa za beskućnike u Hong Kongu.

Chan je kćer dobio tokom kratke veze s njenom majkom, bivšom Miss Azije Elaine Ng Yi-Lei (46), a tu je vezu više puta javno nazvao "strašnom pogreškom". Čak je i Etta dok je još bila maloljetna policiji prijavila svoju majku zbog navodnog zanemarivanja iporodičnog nasilja.

Chan svoju izvanbračnu kćer Ettu nikada nije javno priznao, a s njom nema nikakav odnos. Glumac ju je navodno vidio svega nekoliko puta u njenih 18 godina i ona je sama nedavno rekla kako joj "dok god ima majku, otac ni ne treba". Nažalost, čini se da je mlada Etta zadnjih mjeseci ostala bez podrške oba roditelja.

Jackie je od 1982. u braku s tajvanskom glumicom Joan Lin (64), a supružnici imaju sina Jayceea Chana (35) koji se također bavi glumom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije