Tri bisa Dine Merlina u Slavonskom Brodu: Spektakularan nastup Čarobnjaka

Radiosarajevo.ba
Tri bisa Dine Merlina u Slavonskom Brodu: Spektakularan nastup Čarobnjaka
Foto: Sbplus.hr / Koncert Dine Merlina u Slavonskom Brodu
Gotovo osam hiljada Brođana i ljubitelja muzike Dine Merlina iz drugih gradova, sinoć je uživalo u dva i pol sata odlične muzike i dobre zabave na koncertu Čarobnjaka.

Dino Merlin je u Slavonski Brod stigao u sklopu svoje svjetske turneje "Hotel Nacional", a osam hiljada posjetitelja sinoćnjeg koncerta u jedan je glas s Merlinom pjevalo, kako stare, tako i nove hitove.

"Ovaj grad prva mi je stanica na putu iz Sarajeva ka Zagrebu i u njemu je puno dragih i pristojnih ljudi. Dugo, stvarno dugo nisam bio ovdje, ali sretan sam što sam sada došao i što sam večeras ovdje s vama u ovoj divnoj noći. Onakvoj kakva i treba za koncerte. Ni prevruća ni prehladna. Taman za pjevanje i uživanje", riječi su kojima se Dino Dervišhalilović obratio fanovima, piše lokalni portal SBplus.

 Kakav je koncert i nastup odsvirao Dino Merlin, najbolje ilustruje da su ga fanovi tri puta povicima "Dino, Dino" i "Hoćemo još" vratili na pozornicu kako bi svi zajedno još malo uživali u hitovima poput Moja mala barbiko, Školjka, Bosnom behar probeharao, Moj je Život Švicarska, Rane, Nedostaješ, Deset mlađa,...

Koncert Dine Merlina, sinoć u Slavonskom Brodu, jedan je od onih koji će se pamtiti, a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije