Tiger Lily / Tragedija kćerke popularnog pjevača: Ostala je siroče, uzeli su joj sve

24. 01. 2020. u 17:38:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 1

Tiger Lily je kćerka Michaela Hutchencea i Paule Yates. Nakon smrti roditelja, usvojio ju je Paulin bivši muž Bob Geldof, a šok joj je uslijedio i kada je preminula njezina sestra Peaches Geldof.

Tragično preminuli pjevač benda INXS Michael Hutchence bio je u vezi s popularnom Kylie Minogue, a dok pjevačica ima samo lijepe riječi za svog bivšeg dečka, njegove druge veze bile su turbulentne i prepune svađa, piše portal Showbuzz.hr. Iz veze s Paulom Yates Hutchence ima kćer Tiger Lily, a pjevač je oduzeo sebi život kada je djevojčica imala samo 16 mjeseci.

Tiger Lily danas ima 23 godine, a daleko je od očiju javnosti. U dokumentarnom filmu o Michaelu Hutchenceu otkriveno je kako Tiger Lily nije dobila ništa od očeva nasljedstva, te da je u svađi s njegovom obitelji. Prema nekim navodima, naslijedila je tek 500 funti (više od 1.120 maraka)i nakon očeve smrti 1997. godine.

Njezina priča počela se otkrivati nakon što joj je prišao režiser dokumentarnog filma Richard Lowenstein kako bi s njom pričao o autorskim pravima na muziku jer je pjesme INXS-a htio koristiti u dokumentarcu.

"Ne znam kako vam mogu pomoći jer niko ne priznaje ko sam ja, niti imam prava na očevu muziku", navodno mu je tada rekla Tiger Lily, koja živi u Londonu.

Režiser je istaknuo kako je s Tiger Lily u njezinom stanu pogledao dokumentarac, a ističe kako mjesto gdje ona živi više izgleda kao skvot nego kao stan.

Njezino je puno ime Heavenly Hiraani Tiger Lily Hutchence Geldof, a kada je imala 21 godinu, trebala je naslijediti milione. To se nije dogodilo. Michaelova porodica je u novembru 1997. godine navodno je otkrila kako on nema ništa na svom računu, a kasnije su prikupili 295.000 funti (više od 663.170 maraka) koje su donirali Greenpeaceu jer je takva bila pjevačeva želja u njegovoj oporuci.

Tiger Lily i Michealova porodica sudski su se sporili godinama, a oni i dalje tvrde da djevojka ne može ništa naslijediti jer ničega nema. Sporno je postalo i to da je ona pjevačeva kći jer se dovodi u pitanje je li zaista Hutchence nju priznao.

Prije tri godine u javnost je procurila priča kako ostavštinu pjevača INXS-a čuva njegov advokat i kum Tiger Lily, Colin Diamond. Sve se saznalo jer je advokat bio u središtu skandala gdje su u javnost procurili brojni detalji o političarima i slavnim osobama koje je on zastupao. U jednom dokumentu stoji kako je Diamond vlasnik autorskih prava Michaela Hutchencea.

Hutchenceova sestra Tina također je u jednom intervjuu rekla da niko ne zna gdje je čitavo Michaelovo bogatstvo jer nitko iz benda također ne zna ništa o tome. Nasljedstvo pjevača INXS-a i dalje je misteriozno nestalo, a niko ne zna gdje je.

Geldof je posvojio, preminula joj je i sestra Peaches Paula Yates, majka Tiger Lily, bila je televizijska voditeljica na britanskoj televiziji, a prije nego što je upoznala Michaela, bila je u braku s Bobom Geldofom. Geldof i Paula imaju tri kćeri, Fifi, Peaches i Pixie.

Yates je Geldofa ostavila zbog popularnog pjevača, a svojedobno su bili najpopularniji par na svijetu. Hutchence i Paula punili su naslovnice svjetskih tabloida, tretirali su ih kao kraljevski par, a bili su na svim zabavama na kojima se okupljala poznata elita.

Prema nekim pričama, Paula je Hutchencea ganjala godinama sve dok nije postala njegova djevojka. Navodno je njegovom menadžeru rekla da će doći do Michaela pošto-poto jer ju on prvo nije htio pustiti blizu njega, ali počela se pojavljivati na svakom koncertu benda INXS, a s njom je bila i kći Fifi.

Samo tri godine nakon što su Michaela Hutchencea pronašli mrtvog u hotelskoj sobi, njezini su se prijatelji počeli brinuti za Paulino zdravlje. Nakon što se tada četverogodišnja Tiger Lily javila na telefon, situacija je postala alarmantna, a nekoliko sati nakon toga Paulu su pronašli mrtvu. Predozirala se heroinom.

Sa samo četiri godine Tiger Lily postala je siroče. Kasnije ju je posvojio otac njezinih polusestara Bob Geldof. Kruže priče o tome da Tiger Lily kao mala nije znala da joj Geldof nije biološki otac. Vijest o pravom ocu otkrila joj je baka, Michealova majka Patricia Glassop, 2006. godine dok je djevojka bila u Australiji.

Tiger Lily je prije nekoliko godina izgubila i sestru Peaches Geldof, koja se također predozirala, no javnosti nisu poznati brojni detalji o njezinom životu. Prije godinu dana objavljeno je kako je u vezi s pjevačem benda Tame Impala, no par se nije previše izlagao medijima, navodi portal Showbuzz.hr.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA